Kmetija

korenckova je napisal/a:
Baje jim v naslednjem tednu pri gozdnem možu pobere 10.000€, sicer mi ni jasno, kako bo prišla do tega, da bo glava družine, ampak tako se govori.
Možno, da bo za dvoboj izbrala Danijela, ga premagala in jo bo on imenoval za glavo družine... A ni bilo včeraj rečeno, da se nekaj pogovarjata v tej smeri? Lizzie
Možno, čeprav se govori, da gre domov Ines in če je to res, je izbrala Ines za dvoboj. Se mi pa zdi čudno, da bi jo potem Ines dala za glavo družine. Sicer bomo pa videli :) korenckova
Pogrešam sočne komentarje od Salome. Jaz gledam še naprej, mal mi gre že na živce, da jih kamere skoz kažejo pri kajenju. Informacija iz ene revije, da bo Goran in Artur v finalu, mi ne gre iz glave. Saj Goran skoraj nič ne dela.Halo?? Daniel je pa še tisto slovenščino s katero se je od začetka še nekaj trudil opustil. Marjan je res najbolj priden in bi si res zaslužil glavno nagrado. Kaj bi dala, da ne bi tko preklinjal,joj, joj. syu
Meni je všeč Aneta, čeprav je družina ne mara. Ima hrbtenico in će kdo "leze družini kam" je to Ines. Zato navijam za Aneto (delovna, s hrbtenico in pametna, seveda tudi lepa).
Vikica tuki se pa strinjam s teboj. Ines prav v rit leze ostalim, pa bolančkana je bila, bogica. Aneta ki jo pa pljuva, ji je pa čaj kuhala. syu

Saj nisem nič žleht, le firbčn. A je ta stavek prav ( iz zgornjega posta ):

Aneta ki jo pa pljuva, ji je pa čaj kuhala.

Jasno je, da je Aneta  čaj kuhala. Iz napisanega bi jaz razumel, da Aneta pljuva.

ežoj
Ha ha, ežoj, je malo dvoumno, ja. Mislim, da je bilo mišljeno, da Ines pljuva po Aneti :) korenckova
hvala Korenčkova, da si obrazložila moj dvoumni stavek, ki si ga prav razumela. pa nisem mislila da Ežoj tudi kmetijo gleda, pa ne prizna. syu
Brava Aneta, bil je športni dvoboj. syu

syu,

od začetka kmetije, me ni niti zanimalo, potem sem bral frinine opise ( ki jih mimgrede zelo pogrešam ) in me je zainteresiralo, koliko je ona tam videla, kar jaz nisem. Nekaj oddaj sem gledal, nazadnje tisto, ko so z enimi vžigalicami zbirali, katera bo ostala: Ines ali Aneta. Potem sem zasledil, da so se te dve dvobojevali, hotel sem gledat eno oddajo pa je bilo nekaj bolj zanimivega na TV SLO. A bi kdo mal razložil " kva dogaja " za nas, ki ne gledamo redno a nas vseen zanima.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti