Kmetija

FRINA VRNI SE!!!!!!!!!!! syu
Ja tudi jaz pogrešam njene komentarje in nasvete. Frina tako zanimivo te je bilo brati! L.P. gerna
Ah, meni se tudi več ne da gledat kmetije, ker vemo kdo izpade, kdo je v finalu, koga Aneta zaj***, ko jim cekine odnese... Se pa resno sprašujem, kakšen smisel ima glasovati pri dvobojih, če točno vemo kdo takrat izpade... Naj bi šlo za medijsko tišino, ampak ravno v drugo smer se to odvija. yulchi
Nekaj novega za ljubitelje kmetije in Fredija Milerja: http://www.youtube.com/watch?v=ORMwS56LQnQ ajda66

No ja, ajda66, novo ravno ni...vsaj za tiste ne, ki vsaj malo spremljamo kmetijo.

rrr
Ne vem ali je to zopet kakšna Arturjeva manipulacija, da bi dvignil zanimanje za la Toyo ali je res tako /ne vem izraza/, da jo ponižuje pred vso Slovenijo kot neinteligentno avšo in podobno. Tudi, če je vse to res, me je to javno poniževanje zelo prizadelo. To ne bi naredil niti kakšen primitiven, nešolan človek, kaj šele intelektualec. Srčna kultura se ne da pridobiti s fakultetami in doktorati, mar ne?
Vikica,to ni še nič,videla in slišala sem ga v živo,njegovi izrazi in debata je na najnižjem nivoju mogočega! Pa tako študiran človek !!!Tudi takrat ni šparal z izrazi o njegovi ljubi La Toyi.Se opravičujem ,če sem užalila kakšnega njegovega oboževalca,vendar v njegovemu nekaj minutnemu pogovoru je bila vsaka druga beseda na p.... ,k...... ali f....(saj nihče ne rabi ostalih črk na pikicah,kajne) ? jampina
ja, bravo sodniki, tako ste pametni in ste kalkulirali na vse možne variante, da je nazadnje Marjan ostal brez finala. KRETENI!!! lojzella

Cool down, lojzella :)

jasna
Ko oz. če bo Artur prišel k pameti in se odločil za zdravljenje, potem bo spet samo inteligenten (upam) in bo primitivizem pustil ... Dokler pa iz njega govori alko, bodo pa tudi vse te razne grde besede v njegover repertoarju. Škoda takšnega intelektualca, da sam sebe tako ponižuje v javnosti. Spela

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti