Tiramisu
Ampak... znakec +15, se pa vseeno po vsakih oglasih pokaže. Tako da, jaz bi se tega držala.
| matjaž je napisal/a: | ||
Še vedno je ne gledam, pa mislim, da nisem čisto nič zamudu. Matjaž |
Enako... pa še vedno sem živa ![]()
Tako kot sonce 51. Sploh ne vem kako naj preprečim gledanje.+15 in ura pa sploh ne gresta skupaj.Naše morajo sicer biti ob 9 v postelji.Z najmlajšo ,6 let nimam težav ji vedno rečem naj gre v pižamo in izbere dolgo lepo pravljico, da jo odvrnem od tv, 11 in 13 letnice pa kar ne znam, razen preprosto ugasniti, ker nisem dovolj spretna, da bi jima znala z besedami razložiti to neumnost.Sicer obe pravita kakšna bedarija je to.
Sem pa kljub temu da sem takim šovom nenaklonjena v večini gledala prvo kmetijo, predvsem zato, da bi videla kako bodo deleli.Sem bila kar malo razočarana, saj je po mojem njihovo delo zavzemalo manj kot pol dela, ki ga je res potrebno na kmetiji izvajati. To vedo le tisti, ki so zrasli na kmetiji. Delali so samo za sproti in sproti tudi vse pojedli, kaj pa pripravo na zimo za ljudi in za živino....
Žal tako kot mamaF ne morem biti zraven, ker takrat spravljam spat tudi našega malčka, ki se še doji.
Smo pa bili tudi tukaj na forumu pred časom priča nekulturnemu obnašanju in tega bo tudi s pomočjo takih oddaj vedno več.
lp
mizarka
Citat: "Moje mnenje je, da bi morala televizija to cenzurirati oz. sodelujoče opozoriti, da se to predvaja, da je potrebno izbirati besede, način obnašanja. Vseh bedarij pa mislim, da res ni dovoljeno javno predvajati."
Dekle drago, pa kje živiš? Kako naj TV kaj cenzurira, ko prav ta ista tv, ki oddajo predvaja, poskrbi za scenarij in določa, kaj in kako se bo v oddaji dogajalo? In kako naj jioh opozori, da se to predvaja, če pa je osnovni namen dogajanja, da se kaže nateleviziji??? Pa ja ne mislite, da nastopajoče nekam zapro in potem snemajo v stilu, kar bo, bo, nespodobne besede in scene pa da bodo izrezali? Pa saj je s scenarijem v glavnem vse v naprej določeno.
Malce manj naivnosti ne bo škodilo. Hvala bogu, moji otroci so že čez to, da bi kaj takega gledali, meni je pa to vse skupaj zanimivo zgolj kot socio-psihološki ( da ne rečem psihopatološki) fenomen. Tako glede nastopajočih kot glede tistih, ki vse to gledajo.
Mamamia
mamamiaSe strinjam tudi s tem. Tudi sama otrokoma ne bi prepovedovala, če bi hotela gledati to oddajo, ker šele potem bi bila zanimiva. Bi iz tega izvlekla, kot ti praviš, mamaF, pomembne življenjske nauke - skozi pogovor z otrokoma. Mene bolj skrbijo tisti, ki otrokom to dovolijo gledat, samo da je mir, ali pa starši celo sami uživajo v tem, v stilu, glej kakšni asi so tile na TV (tudi dva taka primera poznam.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Biskvit s slivami