Kmetija

Ja Rimljanka maš prav, ampak jaz bom pa gledala, mi je zanimivo-zaenkrat. petardica
Escada se podpišem pod tvoj post za vse ostale pa.... daljinc ima ka rprecej tipk, komur se ne gleda samo tipka se stisnein... voila... ursa40

NAmeravam gledati Kmetijo. Se moram zato komu opravičiti ?

Nisem gledala Big Brother ( nekoč ponoči v tistem okvirčku, ko so ravno seksali). Pa ne vem, ali bi se tudi morala opravičiti.

Meni je analiza odnosov v veselje.

Nogometa pa ne maram, sem pa žalostna, ker mineva poletje in sezona kratkih hlač in prelestnega pogleda na nogice .

Mi dovolite moje zgrešene nazore ?

F r i n a
rimljanka je napisal/a:

vida70 Na kmetiji je pa vsaj tako kot je in če ne delajo, so pač lačni. vida70

No ja.....itak je vse zrežirano, kak RL neki.......

[nagelj] rimljanka - zasebno mnenje
Rimljanka, kakorkoli...mislim , da so vseeno bolj lačni kot siti vida70
escada beri -oz preberi -moji otroci tega ne gledajo in sladko ob tej uri že spijo -ok harmonika

Kar naj bodo lačni....so se sami odločili za to, mnogi drugi žal ne, pa so tudi lačni.....

Daljinca pa ne uporabljam, ker TV praktično sploh ne gledam.....

rimljanka - zasebno mnenje
Sem gledala prvo in drugo oddajo, toliko, da vidim za kaj gre. Če si bom še kdaj kakšen odlomek pogledala, si ga bom zaradi Salome, ki me je pozitivno presenetila in za mene je postala dama. V nasprotju s tistim abotnim Šternom..v redu, če bi bil bolj razvit, bi ga za "spodaj brez" kelnarja še vzela v tisto morskokumarično oštarijo, tako pa.. Ker so pravila igre zdaj taka kot so, bi jim pa res privoščila, da ne bi opravili nobene naloge in da bi se pod nosom obrisali za tistih 50 jurjev. Itak so vsi prišli za zabavo in po izkušnjo in nekaj novega in izziv in blablabla...in da se bojo dobr mel in spoznal nekaj novega itd. Zakaj je potem sploh potreben denar? Uf, kaj pa če se jaz javim, da mi dajo tistih 50 jurjev? Pa jim pripravim take izkušnje, da jih ne pozabijo haha!! Kar se tiče otrok, ki to gledajo: naši so že veliki (in jih ne zanima), če pa bili mlajši in bi to videli, gledali, bi gledala z njimi ampak ne bi bila tiho in bi pošinfala vse podolgem in počez, točno tako:"Pa kaj tega ni sram, da skače nag okol, sej nima kej pokazat, a tale je pa v krizi, delat ne zna, pa misl da bo na lahek način do dnarja prišel, kaj pa ta, ne zna dobro pet pa si mora reklamo narest, al pa ta, lej jo kakšna je, vsa čudna pa najrajši o seksu govori, je že mal prestara za to, ojoj, haha hoho!!" Pa še bolj bi bla nesramna, tolk, da bi se jim priskutilo. Ker meni se zdi največja nevarnost, da se kdo poistoveti s kom iz takih "velikih šovov slavnih in neslavnih". Govorila sem, HOWK! japaja Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 30. 2009 21:32

Artur <štern.....da ne bo po nerodnem omadeževan napačen priimek, japaja......

rimljanka - zasebno mnenje
harmonika je napisal/a:
escada beri -oz preberi -moji otroci tega ne gledajo in sladko ob tej uri že spijo -ok harmonika
Sem si kar mislil Harmonika, da boš negativno vzela vse skupaj. Ne obsojam , govoril oz pisal sem nasplošno ko si že omenila otroke. Predvsem sem imel v mislih nadebudneže ki iza kota nekje daleč škilijo proti TV-ju misleč da jih "ta stari ne vidijo". Saj vsi vemo kako to gre. Prav je da so tvoji v postelji , pa tudi če niso je to popolnoma tvoja stvar. Obregnil sem se v "sramoto" to pa res....in sem te prosil da jo definiraš... Moja definicija sramote je bila podana (tako bolj pavšalno, trenutnim razmeram primerno). Lepo se imej.. Escada
Ježeštana, sem takoj popravila tegale Arturja, hvala za opozorilo, Rimljanka!! Se mi zdi, da se mi je avtomatično zapisal priimek, ki me spominja na en štrk, štrcelj..(ki mi je bil ponujen na ogled) japaja Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 30. 2009 21:39

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti