Kmetija

dalsi  

član od: 18.9.2002

sporočila: 339

18. nov 2007 9:04

rimljanka je napisal/a:

A se kaj dogaja? Sem včeraj vzporedno s klepetom na kulinariki in brskanjem po forumih gledala še Kmetijo, pa sem brez vseh problemov vsemu sledila. Kot sem, se mi zdi, že enkrat napisala: če je to kmetija,.................. v včerajšnji oddaji ni bilo niti sekunde dela, če odštejem, da so na mizo dali posodo s hrano.

Meni je samo žal, da ne teče dogajanje v živo, bi zdajle lahko sneg kidali (če je tam okoli kmetije tako, kot pri nas).

[rumenimak] rimljanka

Tudi meni je ta oddaja totalno nezanimiva, gledala sem sam dvakrat in me ni pritegnila. Mi imamo tudi sneg in še sneži.

lp 

Marjana

jezek  

član od: 15.8.2007

sporočila: 129

18. nov 2007 9:24

Kmetijo sem gledala samo enkrat, pa še za takrat mi je žal časa. Bi bilo boljše, če bi brskala po kulinariki ali brala knjigo. Ob izjavi, da nekdo nekoga spoštuje najbolj na svetu "skoraj bolj od svoje mame" po komaj mesecu ali dveh poznanstva, se pa lahko le prizanesljivo nasmehnem. HALOOOO! Če to ni nezrelo??? Sneži pa tudi pri nas. JUHUUU! jezek

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

18. nov 2007 9:30

Tudi na Kmetiji danes sneži ja, sem zelo blizu nje doma. Drugače pa kmetija ni več kmetija ampak navadna "štala". lep dan vsem! saš

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

18. nov 2007 9:33

Spagon, potem pa reči kmetu Marjanu, naj odpelje živino, "barbiki" pa naj zapre v hlev, da ne bosta več škodovali ostalim. galja

valči  

član od: 5.2.2006

sporočila: 197

18. nov 2007 9:57

Tale kmetija (oz. nekateriosebki v njej) je res poden od podna. Res ne vem kje so zdaj odgovorni te oddaje, saj to odkrito napovedovanje maščevanja Špeli je pa že višek!!!! Po vsem tem kar vidimo, se mi zdi da sta barbiki tako hudobni in nizkotni, da bi lahko Špeli tudi kaj naredile. Ali pa samo kokodakata. Upam, da čimprej letira ven!!!! lep dan valči

spagon  

18. nov 2007 10:06

Ja Galja z veseljem bi to naredila, samo kaj ko se je vse to dogajalo poleti, mi pa tega takrat še vedeli nismo. v bistvu je neumno, da gledamo za nazaj in ne moremo nič vplivat na vse skupaj. Če bi tu lahko odločali gledalci, bi Barbiki in Adrijana že zdavnaj letele via saš

mateja11  

član od: 8.3.2006

sporočila: 35

18. nov 2007 14:07

Ni mi jasno, zakaj se Adrijana ni naučila pratike. Če bi si tako želela ostati, bi se lahko učila, ne pa jokala in opravljala. Lp M mateja11

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

18. nov 2007 14:17

galja je napisal/a:
Spagon, potem pa reči kmetu Marjanu, naj odpelje živino, "barbiki" pa naj zapre v hlev, da ne bosta več škodovali ostalim. galja

Mislim, da mu tega ne more rečt, ker je že vse v naprej posneto in nikogar ni več tam.

Špela pa zj degustira neke salame po teh trgovskih centrih. Zgleda mlajša kot po TV-ju.

katti

gordana  

član od: 7.11.2004

sporočila: 539

18. nov 2007 14:51

Kaj se Špela potem vrne na kmetijo ali ne? gordana

spagon  

18. nov 2007 15:26

Adrijana se ni naučila zato, ker je razvajena in ker je lažje zvalit krivdo na drugega, kot pa sam prevzet odgovornost za poraz. Zanjo je za vse kriva Špela. Po novem jo sovraži, oziroma za njo ne obstaja več. To so pa težke besede.... lp saš

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti