22. nov 2007 12:26
| punci1968 je napisal/a: |
| Adrijana je velikokrat rekla, da ji je Špela trikrat zarila nož v hrbet. lepo vas prosim. Špela se je borila samo za svoj obstoj in morebitno zmago. |
Jaz ne vidim, da bi bilo tukaj kaj narobe. Adrijana se je pač počutila, kot da je dobila nož v hrbet, ker sta bili s Špelo prej prijateljici in sta si menda celo zaupali osebne stvari. To sicer ne pomeni, da je Špela kaj narobe naredila, ampak glede na to, da je sama rekla, da je Adrijana čustvena in da tudi joče za vsako stvar, ne vem, zakaj je v teh Adrijaninih besedah kaj zlobnega ali nezrelega. Vsak se kdaj počuti, kot da je dobil nož v hrbet, pa v resnici tisti, ki naj bi ga zaril, sploh ne ve za to. Tako je v resničnem življenju in ne vem, zakaj bi mogla tam reagirat drugače.
Tudi Špela je veliko govorila, da je Adrijana nezrela in njeno "izdajo" opravičevala s tem, da so sotekmovalci in ne morejo biti prijatelji. Hkrati je pa govorila, da se je Adrijani že trikrat opravičila in priznala, da je naredila napako.
| punci1968 je napisal/a: |
|
Barbikama pa zamerim, hladen sprejem Špele, čeprav vem, da so si nasprotniki in nasprotnika nisi najbolj vesel. Tu sta pokazali svoj pravi jaz,ali pa so tudi za tako obanšanje krive kamere?
punci1968 |
Zakaj zameriš? "Barbiki" sta še vedno prepričani, da je Špela izdala Simona (v resnici je bil to Klemen, ki pa se ne upa priznati) in njima se to ne zdi prav. Pa ali je bila izdaja Simona pravična ali krivična, oni dve tako čutita in zakaj bi skakali okrog Špele, če jima ni do tega. Tudi to je resnično življenje in poznam zelo malo ljudi, ki bi nekoga, ki je izdal prijatelja (oziroma bi to mislili), potem objeli in se ga veselili - vsaj takih njunih let ne.
Seveda je to tvoje mnenje in prav, da ga imaš, ampak hočem samo povedati, da kakor bi pač reagirali, nikoli nebi bilo prav. Če bi se veselili, bi rekli, da sta hinavki. Ker to je pač reality, ki je narejen za večjo gledanost, običajno se "naredi" enega ali dva junaka (žrtvi), ki polnita račun z glasovanji preko telefona in nakupom kartice.
Meni je bilo pa grozno, ko so v napovedniku oddaje pokazali, kako si je Špela odrezala prst, celo v počasnem posnetku. Tudi to je bilo narejeno za večjo gledanost. V naslednji oddaji tega nisem želela videti, sem pa videla prizor, kako Špela s temnimi podočnjaki leži na tleh in z glasom, v katerem se sliši bolečina in strah, reče, da ji šumi v ušesih in da jo bolijo noge.
To se mi je zdelo pa malo preveč...
In pa glede na to, da bi Špela lahko tam umrla, nebi dovolila več uporabe kašče, ker čeprav je malo možnosti, se dogodek lahko ponovi.
matilda