Kmetija

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

17. nov 2007 19:55

Sem samo predvidevala, da bi mogoče šlo za Miha, sodeč tudi po komentarjih na forumih(na 24ur.com). Aha.Se pravi, da gre Adrijana nocoj ven.Ampak res si sploh ne predstavljam kateri trije naj bi bili v finalu?! (oziroma dva)? Najbolj bedasto mi je pa tole: Si upaš? Zdaj lahko tudi ti stopiš v areno in se pomeriš z enim od članov družine na dvoboju ŽAGA ali PAS! Prijave na dvoboj sprejemamo do vključno 30. novembra! Ljubi bog! Kristina

ally82  

član od: 2.10.2007

sporočila: 91

17. nov 2007 20:29

Naj še jaz pristavim svoj lonček,... Spremljala sem le prvi dve oddaji Kmetije. Motilo me je veliko. Tisti, ki montira oddaje nima pojma o pojmu. Totalno brezveze in nezanimivo (no sedaj ko se kregajo je drugače). Vsake 5 minut piše: v nadaljevanju.... To da gledalci nimajo nič s tem kdo ostane in gre, beda. Udeleženci šova so pa poglavje zase. Na začetku se spomnim, ko je Adrijana rekla, da se boji, da je ne bi sprejeli zaradi njene teže (v smislu, da je imela že težave s tem), o moj bog. Problem te punce sploh ni telesna teža, temveč teža karatkerja... Barbike so pa mestne frajle, ki imajo pojma le o modi in kozmetiki. Saj jim ne gre za zamerit. Ko sem pa brala vaše komentarje tu, pa sedaj kmetiji občasno tudi pogledam :) ally82

nana1  

član od: 3.2.2007

sporočila: 202

17. nov 2007 21:57

Frina, ti si carica. Gledam oddajo in berem tele čvekce tukaj. Vse kar si napisala na zadnje je ras in se čisto strinjam s tabo. Ko gledam to odajo, vseskozi razmišljam kako ime bi dala tem osebkom na kmetiji, da nebi s tem užalila ostali ženski svet ali pa katero žival. Še dobro, da ima vsaka palica dva konca. Naj jih dobro tepe. nana1 Sporočilo je spremenil(a) nana1 dne 17. nov 2007 22:25:50

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

17. nov 2007 22:22

Adrijana je šla via, hvalabogu. Ampak ko/če pride Špela nazaj, se ji bodo Barbike maščevale. Ne morem verjet da so punce pri 23 tako nezrele in otročje. Niti pomislit ne smem, kako se počutijo njihovi starši, ko jih gledajo. Mene bi blo sram. Upam da Špela pride nazaj in pokaže da je najboljša....čeprav mi je tudi Klemen všeč. Upam da zmaga kdo od njiju. Lepo spite! saš spagon

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

17. nov 2007 22:23

In odpujsali so domov...končno :D.Barbike pa še kar kokodakata tam... Roncolino

nana1  

član od: 3.2.2007

sporočila: 202

17. nov 2007 22:30

Glede na to, da konec še ni znan in vsi člani kmetije zdaj berejo in sledijo takim ali drugačnim odzivom gledalcev, me prav zanimajo njihovi komentarji in mnenja na vse to. nana1

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

17. nov 2007 23:24

Ne vem, kako je z oskrbo s hrano. Ker sta Barbiki predrzno regljali, da naj gospodar odpelje kar vse živali, obstaja možnost, da jim bo zmanjkovalo hrane.

Če bi bila scenarist, bi v to osje gnezdo vrnila nazaj še Matijo. Bilo bi prelepo, pa mogoče bi ga lahko porabili za klanje malih živali.

F r i n a

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

18. nov 2007 7:55

Kje so "odgovorni" ljudje na POP TV?????? To je pa že višek, kaj se dogaja na kmetiji. Kje so tu zdaj pravila, kazni itd......V prvi vrsti bi morali kaznovati Biljano in Dašo. Uboga Špela, ko se vrne na kmetijo. Upam, da je seznanjena s tem, kaj jo čaka s strani "barbik"! Da ju ni sram! Škoda komentarjev! galja

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

18. nov 2007 8:00

Včeraj sem malo gledala to Kmetijo. Kot je že rekla ally82, so me pritegnili vaši komentarji.

Trenutni osebki na kmetiji so, razen Klemna, podn od podna. Kje taki ljudje še sploh živijo? Ali ste videli, kako so vsi štirje napadli Klemna, zakaj je pravilno odgovarjal na vprašanja in omogočil Špeli vrnitev? Ubogi Klemen se mi zdi, da je pač pošten in srčen, in je pač ravnal po svoji vesti. Kar bi naj naredil vsak normalni človek.

Adrijana zadnji čas, da je šla. Smilil se mi je Miha, ki ga je ta trola brez vsakega kančka ponosa in zrelosti tako psihično obremenjevala. Nisem mogla verjeti, da je stara 32 let! Kje je pa do zdaj živela? V otroškem vrtcu morda?

O Barbikah pa nima smisla zgubljat besed. Že to, da si nekdo pri 22 (ali 23 ne vem točno) letih da delat umetne joške???? Ojej... Aja, in kako je Biljana enkrat govorila o tem, da pa je Dejan oseba, ki ga ona spoštuje najbolj na svetu, skoraj bolj kot svojo mamo. Ne vem no, ... nekateri Dejana osebno poznamo iz razloga, ker živi v istem kraju pač. In ne bi zdaj rapredala o tem, ampak na osnovi Biljanine izjave o njem, si lahko o njej ustvarim res "krasno" mnenje.

Skratka, Kmetije imam za nekaj časa dovolj. Vaše komentarje je dosti bolj luštno brat kot pa spremljat dejansko dogajanje na Kmetiji.

LP

Sporočilo je spremenil(a) anja27 dne 18. nov 2007 08:00:33

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17892

18. nov 2007 8:50

A se kaj dogaja?  Sem včeraj vzporedno s klepetom na kulinariki in brskanjem po forumih gledala še Kmetijo, pa sem brez vseh problemov vsemu sledila. Kot sem, se mi zdi, že enkrat napisala: če je to kmetija,.................. v včerajšnji oddaji ni bilo niti sekunde dela, če odštejem, da so na mizo dali posodo s hrano.

Meni je samo žal, da ne teče dogajanje v živo, bi zdajle lahko sneg kidali (če je tam okoli kmetije tako, kot pri nas).

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti