18. nov 2007 8:00
Včeraj sem malo gledala to Kmetijo. Kot je že rekla ally82, so me pritegnili vaši komentarji.
Trenutni osebki na kmetiji so, razen Klemna, podn od podna. Kje taki ljudje še sploh živijo? Ali ste videli, kako so vsi štirje napadli Klemna, zakaj je pravilno odgovarjal na vprašanja in omogočil Špeli vrnitev? Ubogi Klemen se mi zdi, da je pač pošten in srčen, in je pač ravnal po svoji vesti. Kar bi naj naredil vsak normalni človek.
Adrijana zadnji čas, da je šla. Smilil se mi je Miha, ki ga je ta trola brez vsakega kančka ponosa in zrelosti tako psihično obremenjevala. Nisem mogla verjeti, da je stara 32 let! Kje je pa do zdaj živela? V otroškem vrtcu morda?
O Barbikah pa nima smisla zgubljat besed. Že to, da si nekdo pri 22 (ali 23 ne vem točno) letih da delat umetne joške???? Ojej... Aja, in kako je Biljana enkrat govorila o tem, da pa je Dejan oseba, ki ga ona spoštuje najbolj na svetu, skoraj bolj kot svojo mamo. Ne vem no, ... nekateri Dejana osebno poznamo iz razloga, ker živi v istem kraju pač. In ne bi zdaj rapredala o tem, ampak na osnovi Biljanine izjave o njem, si lahko o njej ustvarim res "krasno" mnenje.
Skratka, Kmetije imam za nekaj časa dovolj. Vaše komentarje je dosti bolj luštno brat kot pa spremljat dejansko dogajanje na Kmetiji.
LP
Sporočilo je spremenil(a) anja27 dne 18. nov 2007 08:00:33