Kmetija

tejka77  

član od: 27.2.2007

sporočila: 544

14. nov 2007 16:53

Simon je bil diskvalificiran,ker bi moral večer in noč pred dvobojem preživeti v kašči,pa je odšel na kmetijo in se veselo zabaval ;)...oba z Jurijem sta to naredila. Lp tejka77

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

14. nov 2007 16:59

Jaz sem čezdalje bolj razočarana :( Poleg Simona bi diskvalificirala še Biljano,ki je Daši govorila koga naj da za deklo in kakšne naloge naj jima da. To da se vrača Miha je absurd!Klemen ga je z zelo poštenim bojem vrgel ven in glede na Mihovo obnašanje (da si je zelo želel domov) naj doma kar ostane! Edini,ki si zares zasluži zmago je Klemen.Ampak POP zna narediti zgleda samo drek in bo zmagala Biljana ali Daša :(.GROZA! Sploh ne gledam več mami pa tudi obupuje... Roncolino

maserka  

član od: 19.5.2006

sporočila: 212

14. nov 2007 17:27

Men pa Klemen deluje en tak .... eh sej ne vem ka nej rečem .... tak pametn je na vasko stvar ma odgovor al se ga tiče al pa ne, pr svojih komaj 24 letih ... lepo vas prosim no ... na koncu bo zmagal on - kot je v baru Andrej .... maserka

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

14. nov 2007 17:49

maserka je napisal/a:
Men pa Klemen deluje en tak .... eh sej ne vem ka nej rečem .... tak pametn je na vasko stvar ma odgovor al se ga tiče al pa ne, pr svojih komaj 24 letih ... lepo vas prosim no ... na koncu bo zmagal on - kot je v baru Andrej .... maserka
Jasno, da ga ima, ker je s kmetije doma. Delati se pa itak ljubi le njemu in Špeli. Ostali so verjetno mislili,da bo vse skupaj ena zajebancija, tako kot bar. V bistvu se je vse skupaj sprevrglo v eno skrpucalo ničemur podobno. Lp Nasha

Roncolino  

14. nov 2007 18:02

Maerka naj te razveselim,da ne bo zmagal Klemen.V finalu se borita 2 ženski,ker v Špelo trešči strela odide domov in ker močno dvomim,da Adrijana ostane do konca...bosta barbiki kokodakali skupaj. "V bistvu se je vse skupaj sprevrglo v eno skrpucalo ničemur podobno." Se strinjam.Sem mislila,da bo vsaj 1 resničnostni šov z repom in glavo,k ga bo zanimivo gledati.Ampak te zamere bi lahko tudi v mestu posneli ;). Roncolino

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

14. nov 2007 18:35

Ojoj Roncolino, če je tako ne bom več niti gledala. Groza! Barbike sta mi tako glupe da ni za povedat. lp saš

dascha  

član od: 31.8.2005

sporočila: 116

14. nov 2007 18:44

Meni je zelo nesramno od Daše in Biljane, da se zdaj hočeta maščevati Špeli, ker sta Simon in Jurij odšla ven. Prvič kot prvič je to problem Jurija če mu je Špela kaj slabega naredila, ne pa da se drugi maščujejo namesto njega. Tudi njuno obnašanje je skrajno neresno. Navsezadnje bi se tudi Klemen lahko za marsikaj maščeval pa se ne, ker ima nekaj v glavi (čeprav včasih razmišlja malo v svojo smer, ampak ok). Je pa prav, da je tudi Simon odšel s kmetije-če so pravila, naj veljajo za vse! Pol se pa še dela neumnega ko ga je Špela vprašala kaj se je dogajalo... Kako si upa! Privoščim zmago tistemu, ki trdo dela na kmetiji, se drži pravil in ima glavo na pravem mestu. roncolino, a res da Špela odide domov? Jst sem pa slišala da baje ona zmaga... dascha Sporočilo je spremenil(a) dascha dne 14. nov 2007 18:45:31

Roncolino  

14. nov 2007 20:43

Spango in dascha baje naj bi bilo tako.Da v Špelo trešči strela je bilo že od začetka govora... Je pa nekaj novega...zame,ko tako ali tako sprmeljam za nazaj :D Biljana je v videodnevniku jokala,da jo je strah teme in da jo je Simon tolažil...da ga je ponoči zbujala,da mu je jokala kako se boji.Da se boji iti v kajžo,da bo naredila vse,da ne pride tja.In,da se je Simon vrnil iz kajže zato,da nje ne bi bilo strah.Da ji ni lepo,da so zatožili Simona,ker bi oni lahko tudi njo... Mimogrede...kokoš je res ubil Jurij,mahnil jo je s palico-ponesreči.Skuši se je vnelo vime(mastitis) in jo je gospodar odpeljal.Hvala bogu.Jaz bi še lučko...o kokoših razmišlja ali bi jim jih vzel... In še za konec.Klemen je razkril svojo taktiko.Zdaj mi je kristalno jasno zakaj ej prmeagal Miha.Vsak dan se dviguje na drevesu,dela trebušnjake,sklece,teče V hrib in podobne vaje za krepitev mišic.Zato tudi poje 2x več kot ostali in hodi kmalu spat.So ga pa res samo mišice :o No toliko na kratko :) Roncolino

korosica  

član od: 21.9.2007

sporočila: 170

14. nov 2007 20:47

Ko sem včeraj gledala Kmetijo sem bila zelo šokirana. Simon se je naredila takega *loleka* ko ga je Špela vprašala kaj se je dogajalo. Halo!!! Zelo ne fer od Simona, Jurija in od Biljane in Daše. In da je Daša glava družine je zopet Jurijeva izbira in posledično maščevanje Špeli. Pa vsa tista dela za deklo in hlapca ko sta se pogovarjali barbiki. Saj ne moreš verjet. Jaz osebno navijam za Špelo ali Klemna. Če pa je res kar je napisala Roncolino da na koncu ostaneta obe barbiki pa skoraj ne morem verjet. Dol padeš!!!! Me prav zanima kaj bo danes..... korosica

nana1  

član od: 3.2.2007

sporočila: 202

15. nov 2007 22:31

A je komu kaj jasno? A je bil tisto Špelin prst? nana1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti