Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sreda: Enoloncnica iz mletega mesa z veliko zelenjave. Zdela se mi je malo redka, a ste me navdusile z gresovimi knedli, ker nisem imela psenicnega zdroba, sem jih naredila kar z ostro moko. bilo je odlicno. Vse skupaj v enem loncu.To mi je vsec

Amelia

danes pečenica, kruh in solata iz kislega zelja

Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 09.nov 2016 18:33

Danes: kokošja juha z zlatimi kroglicami in drobnjakom, krompirjev golaž/paprikaš, polnozrnati makaroni (farfale) z drobtinicami, pečene hrenovke, solata (endivija, radič, rukola, jesenski regrat)

Katarinči
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 09.nov 2016 18:44

Danes: zelenjavna enolončnica, narastek iz prosene kaše

breskva

prežganka, pohane kruhove rezine in kompot

Balenka

Včeraj: Cvetačna juha, špageti, preliti z omako iz listnega ohrovta s krompirjem, smetano in baziliko in  radič s fižolom v solati

Ohrovt sem sesekljala zelo na drobno, ker se mi je zdel zelo grob, a okusen, celo malo na orehe je vleklo. Pa malo sirčka na vrh, njami!

Katrca11

Torek sirni in mesni domači burek, redič.

Včeraj zeljna solata in pohane piščančje kračice,

Danes piščančja bedra na čebuli in korenčku, široki rezanci, endivija s fižolom.

Sladkamo se pa s piškotki https://www.kulinarika.net/recepti/12213/sladice/sierra- 

Lp,

ursiii

Četrtek:                                                          

Pozdravček!

Danes:   špageti z bolonjsko omako,  solata s 

pita

"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 10.nov 2016 12:53

Danes: goveji golaž,polenta in endivija s krompirjem

čebulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti