Danes kokošje - goveja juha z rezanci, zame kokoš iz juhe, pariška zrezka za fanta, pražen krompir, paradižnikova solata

Lazanja z bolonjsko omako
Danes kokošje - goveja juha z rezanci, zame kokoš iz juhe, pariška zrezka za fanta, pražen krompir, paradižnikova solata
Danes bo piščanji file v curryevi omaki z mandlji, arabski kruh in solata.
Lep dan vsem ![]()
danes goveji zrezki v omaki, njoki in motovilec v solati
Danes
: kokošja juha z jajčnimi žličniki in drobnjakom, rizi-bizi z grahom in koruzo, polpeti iz kosmičev (ovseni, zelenjavni, sojini) in dodanim naribanim sirom, solata (endivija, radič, rukola).
Danes: ješprenova rižota, solata, črtasti puding
![]()
![]()
![]()
Danes: kosilo iz zaloge-jaz špageti z bolonjsko omako, radič s
moz- ričet s prekajenimi
rebri, domač ![]()
vzhaja mi testo za skutino-rozinovo ![]()
Petek: ![]()
![]()
Danes še nič poklona Martinu, smo ostali kar na makaronflajšu in radiču s fižolom

Pozdravček!
Danes goveje- kokošja juha z rezanci, testenine z dvema omakama( bolognese, paradižnikova), mešana solata z vrta( regrat, zeljna, radič, kristalka, motovilec) Jaz pa bom namesto testenin kalamare. Midva pa bova nazdravila- mož z cvičkom jaz pa z malvazijo.
| Dragička je napisal/a: |
|
Petek: Danes še nič poklona Martinu, smo ostali kar na makaronflajšu in radiču s fižolom Pozdravček! |
Mi tudi ne, ker je vedno nedeljsko kosilo -Martinova pojedina,
pa bo vsak čas pečena.
danes segedin iz zaloge, kuhan krompir. Martinovanje bo pa v nedeljo, ko praznujemo še rojstni dan mojega brata, ki ima danes rojstni dan
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Jernejev zelenjavni curry