Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Res huda napaka,ampak to se zgodi če imaš pri objavi pomoč svojih sončkov(vnukov) in nisi dovolj pazljiv.Za napako se opravičujem in upam da je bil smeh res dober za zdravje.

Danes pa sva si potešila lakoto z kremno cvetačno juho in riževim narastkom.

mojih6

Mojih6, to pa ni neka huda napaka, mi smo se nekoč davno tudi radi hecali in smo jedli pičkotke!

naor

Danes. paprikaš iz domačega kunca, pire krompir in zelena solata.

Balenka

mojih6, to ni napaka za opravičevanje, nikakor, to je za smeh in popestritev. Fajn, da se zgodijo. Naor se pa spomni nečesa podobnega že enkrat tule gor, a ne? Nekje v spominu že imam ene pičkote....

marjja

Danes bo preostanek stefani pečenke, pire krompir, mešana solata. Zame pa sir na žaru in motovilec s fižolom.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Jaz pa danes nič ( cel dan), za lubija pa nekaj brzinskega, verjetno kranjska  in solata.

neny111

Danes:   segedin s mesom,     domač 

"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."

Torek:                                                           

Pozdravček!

P.S. - Gogad, hvala za recept

Danes: pizza - obložena za vsakega posebej po njegovem okusu (v resnici receptura pospravi hladilnik) (testo za krompirjev kruh, domači šugo s kaprami, sir, mozzarella, panceta, hrenovke, jajce, vloženi suhi paradižniki, sveža zelena paprika, čili, koruza, čebula, origano, tržaška omaka, rukola ...), endivija in radič v solati.

Katarinči

Pri nama tudi pica in sicer s pršutom in rukolo.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti