| neny111 je napisal/a: |
|
za moža pa še pomfri (ga obožuje, jaz ga ne jem in tudi zelo nerada pečem, zato je to na jedilniku le 1-2x na leto
neny111 |
![]()
![]()
Danes: ričet![]()
s prekajenimi
rebrci, domač
| neny111 je napisal/a: |
|
za moža pa še pomfri (ga obožuje, jaz ga ne jem in tudi zelo nerada pečem, zato je to na jedilniku le 1-2x na leto
neny111 |
![]()
![]()
Danes: ričet![]()
s prekajenimi
rebrci, domač
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Pri nas sprememba prvotnega plana - v goveji juhi bodo gresovi knedlčki, , stefani pečenka, pečena piščančja kračka, zame malo rdečega zelja z jabolki, mešanica zelenjave na maslu, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes je pri nas dan rikote![]()
kosilo: pecena rikota v pecici s fefroni, origanom in majaronom, pecen piscanji file s panceto, zelena solata, sladkali se bomo z rikotinim cokoladnim kolacem
Včeraj
: kokošja juha z ribano kašo, čevapčiči, pečen
, popečen radič, ajvar, čebula, radič in endivija v solati, pehtranov kolač.
Danes
: goveja juha s jajčnimi žličniki, pražen
z ocvirki, kuhane in nato popečene
, endivija, radič in rukola v solati, pehtranov kolač.
Danes s kruhom, jutri s pašto:

lp
mzmDanes: goveji pticki, recept iz baze prispevala Anamarija1.Omaka bucke,paradiznik, paprika.Zraven krompir v kosih.
Ameliadanes goveja juha z nudeljci, piščančji fileji pečeni na čebuli, tenstan krompir in mešana solata
Danes: grahova krem juha, skutini štruklji z orehi
breskvadanes: čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, zelen radič z jajčko
potepinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni kolač

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo