Petek: ![]()
Goveji zrezki v česnovi omaki, zelenjava iz voka, basmati riž; zelena solata

Pozdravček!
Petek: ![]()
Goveji zrezki v česnovi omaki, zelenjava iz voka, basmati riž; zelena solata

Pozdravček!
Danes in jutri:
in kot vse kaže, zadnje bučke v solati letos![]()
lp
mzmkosilo: ostank včerajšnjei kolerabične mineštre s kranjsko, pečen krompir in piščanec.
Diši tudi iz sestrine
- spekla je slivovo pito
Obljuba dela dolg: pečem pico![]()
Danes: pašta fižol, štruklji s pehtranom
Pečena rebra, polnjeni šampinjoni, solata. Namesto juhe, pa saher torta.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Da se ve!
Pri starših papcamo kot KRALJI, doma pa kot PRINCI ![]()
![]()
Ne, gobe mi še ne lezejo pri uhah ven. Ko je sezona, se bašemo z njimi na VELIKO. Da imam pol mir do naslednje sezone!
Fotkano pri mojih ljubih starših na Tinju. Vurdeče vinček iz ČILA pa mora biti! Za kri pa sem in tja!
V sredo sem jedel na takšen, metalski način pogrnjeno. Obožujem železno ponev!!
V čet. pa smo imeli goste in smo naredili kot se spodobi; ajdova moka I MEŠAJ BRATE
(pa jaz, ko sem tako za VSE NARAVNO odpovem pri ORIGINALNIH ZGANCIH. Nimam rad pravih in ostajam pri INSTANT AJD. Seveda za ljudi katere imamo radi, naredimo prave in takrat zaprem oči in pojem eno žlico, pje).
Pa dobro no, tudi glinenih posod nimamo, pa tudi lesene žlice manjkajo. Za oboje se že mesece borim, prosim, praskam, lasam, žovčne kamne gradim in živce trgam, a so trdokožci Tinjski zvesti svoji kouži![]()
Sicer pa; KAJ ŠE NI, ŠE BO!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 06. 2014 07:12
![]()
![]()
![]()
Danes: čevapčiči,paradižnikova solata,domač kruh
,pecivo-santa barbara.
![]()
![]()
V četrtek je bila boranja, včeraj pa piščančje krače, telečja pečenka, zelenjavna rižota, za posladek pa
, vanilijeva krema in zelo prijeten klepet ![]()
Sobota:
![]()

Pozdravček!
Juha, makaroni z mesno omako, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Raca z rezanci na azijski način