Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Trixi je napisal/a:

mojezlato je napisal/a:

Juha, pečena orada, tofu z zelenjavo, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Pozimi imaš vedno drobnjak, pa me zaňima,kako ga shranjuješ? Moj na vrtu bo do zmrzali, na balkoňu pa je več ali ista zgodba...Jaz bi ga zamrznila ali pa posušila...

Jaz ga umijem in dobro osušim, potem pa narežem, dam v posodo ali vrečko in v zamrzovalno skrinjo. Enako naredim s peteršiljem, letos tudi z zeleno, ker sem jo dobila od mame. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Hvala za nasvet!

Danes: Paradižnik, paprika, čebula, kumara, malo olja, sol, poper in suh česen. Solata? Ne. Zmiksano v gazpacho. :)

Domači rezanci, the one and only po Jamiejevem sistemu. Piščančje bedrce, korenček, gobice in zmrznjene artičkoke, malo tekočine, začimb pa dobiš piščančji frikase (recept v bazi). Same fensi sestavine. Slika: gužva v hiši, pozabila nanjo. 

Vanja

Danes bodo goveji zrezki v omaki iz stročjega ploščatega fižola, korenja in krompirja. Kot nekakšna boranija.

Zraven včeraj pečen kruh in Lidl-ova tortica iz ugodne reklame. Smo jo uspeli danes uloviti

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

babka, pogrešam slikico ,

ker sem danes sama z najmlajšo, bo za kosilo juha iz vrečke , piščančji burek od včeraj in paradižnikova solata,

SMARTY1

Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 05. 2014 10:02

Danes: zelenjavna juha,nekateri zavitek,drugi ostanek lazanje. Za večerjo

domač .

mopsika

Pri nama pa takole.Zeljna juha čaka v hladilniku. Mož si je sam spekel kurje bedro, zraven sem naredila solato, ki pa čaka na kasneje. Nisem je zabelila. Jaz pa grem na Odprto kuhno s prijateljico in še ne vem, kaj si bom izbrala. Tam tako noro diši, da si res v zadregi, kaj bi. Boste izvedeli jutri!

naor

Včeraj je bila zelenjavna rižota,

danes pa pečen krompir, bučni polpeti in zeljna solata.

tanjaj

Tudi mene mika odprta kuhna, saj še nisem bila ....pa mi hči pravi, da je velika gužva ponavadi... Danes je moj dan in ne kuham ....varianta pa ostaja kitajska restavracija....

Pri nas pa polnozrnati široki rezanci z morskimi sadeži in šopska solata.

Sem pa sedaj 14 dni zaporedoma na morju vsak dan jedla svežo ribo iz lastnega ulova

testeninca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti