Danes: ena brzinska korenčkova juhica z gresom, jajca z jurčki, pesa v solati in domač kruh z zaseko, za sladico so pa dežne kaplje ![]()

Kraljevska jajčka s holandsko omako
Danes: ena brzinska korenčkova juhica z gresom, jajca z jurčki, pesa v solati in domač kruh z zaseko, za sladico so pa dežne kaplje ![]()
Četrtek: ![]()
![]()

Pozdravček!
| babka1951 je napisal/a: |
Danes: ena brzinska korenčkova juhica z gresom, jajca z jurčki, pesa v solati in domač kruh z zaseko, za sladico so pa dežne kaplje
|
Ko pridem domov lačna in gledam tele slikice bi kar čez enkran skočila. ![]()
Danes za kosilo: Na hitro pražena zelenjava s čičeriko.
Trixi, če prideš domov lačna je bolje iti kuhat, kot pa na računalnik gledat kaj kuhajo drugi :D
Vesnuska| rdkapica je napisal/a: | ||
Ali se melancane najprej popeče na olju, ali se lahko kar surove zloži v pekač in speče? |
Melancane najprej popečem v žar ponvi z malo olja in nanje natrgam svežo baziliko. Lahko jih tudi pomokane ocvreš, po želji, s surovimi še nisem delala, jedla že in mi ni bilo všeč.
Danes so bili mrzli ostanki včerajšnjih melancan, vroč krompir v oblicah, radič v solati, teran in voda.
lp
mzmJuha, pečena orada, tofu z zelenjavo, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| mojezlato je napisal/a: |
Juha, pečena orada, tofu z zelenjavo, solata.
|
Pozimi imaš vedno drobnjak, pa me zaňima,kako ga shranjuješ? Moj na vrtu bo do zmrzali, na balkoňu pa je več ali ista zgodba...Jaz bi ga zamrznila ali pa posušila...
Danes ko-čerja- goveja juha ( kuhala se je poňoči...)zdrobovi cmoki, pražen krompir, zrezki s sirom, solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
| Vesnuska je napisal/a: |
Danes za kosilo: Na hitro pražena zelenjava s čičeriko.
Trixi, če prideš domov lačna je bolje iti kuhat, kot pa na računalnik gledat kaj kuhajo drugi :D
|
Prišla sem samo na hitro domov, da nekaj spijem in se malo odpočijem, pa naprej ....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: čičerikina juha s suhim paradižnikom, domače bige, palačinke z mascarponijem
breskvaDanes bolj večerja- goveja juha z zdrobovimi cmoki, zrezki s sirom in gobicami, mešana solata, pesa
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Polnjene paprike