pri nas korenčkova juha, grahova prikuha, špageti, rdeča pesa na solato, slivovo pecivo - pita![]()

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
pri nas korenčkova juha, grahova prikuha, špageti, rdeča pesa na solato, slivovo pecivo - pita![]()
Predvčerajšnim polpeti v gobovi omaki, pomfri v pečen v pečici, špinačna solata
včeraj rižota z jurčki, zelen radič
danes še ne vem, bova jedla bolj pozno
popravek :), danes bo piščančji file s pršutom in sirom, kot priloga popraženi šamonjoni, špinača in bel fižol, zraven pa zeljna solata s korenčkom in koruzo
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 06. 2014 16:01Danes: goveje meso z kumaricami, njoki, solata, jagodna rolada
breskvaVčeraj sendvič in solata.
danes: kos pizze iz jointa čez cesto. Mlo kasneje pivo doma. :)
Včeraj za kosilo:
pire krompir z brokolijem, korenjem in drobnjakom, svinjski kare z gorčico in čisto preveč paprike se mi je notri vsulo, smo pojedli vse
, solata mešana, v stilu pospravljanja hladilnika.
Danes bo pa sigurno ribica, sosed ribič nam je to obljubil, tudi pripravil jo bo on, jaz sem zadolžena samo za kruh in solato ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: pečen piščanček
in krompir
,zelena solata,pecivo.
![]()
goveja juha z rezanci in
, pražen krompir, popečene bučke, pečen
, kuhana govedina,
endivija iz sosedovega vrta,
puding, malo kasneje pa še pasji smrčki.
![]()
![]()
![]()
![]()
goveja juhica z rezanci, rižota s koščki piščanca in gobami (dva micena jurčka in lisičke), rdeča pesa
majaosJuha, pečene perutničke in pečen krompir, kuhana koruza, solata.
Popoldan pa še rojstnodneva torta za mojega dveletnika.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Paradižnikova mineštrca s krompirjem, korenčkom in zdrobovimi knedli, piščančji zrezki s česnom in gorčico, grah s korenčkom, koromačem, česnom in peteršiljem, polenta. Pivo Malt in voda.
dagaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami