Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pri nas korenčkova juha, grahova prikuha, špageti, rdeča pesa na solato, slivovo pecivo - pita

majaos

Predvčerajšnim polpeti v gobovi omaki, pomfri v pečen v pečici, špinačna solata

včeraj rižota z jurčki, zelen radič

danes še ne vem, bova jedla bolj pozno

popravek :), danes bo piščančji file s pršutom in sirom, kot priloga popraženi šamonjoni, špinača in bel fižol, zraven pa zeljna solata s korenčkom in koruzo

Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 06. 2014 16:01

Danes: goveje meso z kumaricami, njoki, solata, jagodna rolada

breskva

Včeraj sendvič in solata. 

danes: kos pizze iz jointa čez cesto. Mlo kasneje pivo doma. :)

Vanja

Včeraj za kosilo:

pire krompir z brokolijem, korenjem in drobnjakom, svinjski kare z gorčico in čisto preveč paprike se mi je notri vsulo, smo pojedli vse , solata mešana, v stilu pospravljanja hladilnika.

Danes bo pa sigurno ribica, sosed ribič nam je to obljubil, tudi pripravil jo bo on, jaz sem zadolžena samo za kruh in solato

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: pečen piščančekin krompir,zelena solata,pecivo.

mopsika

goveja juha z rezanci in , pražen krompir, popečene bučke, pečen , kuhana govedina,

endivija iz sosedovega vrta,

puding, malo kasneje pa še pasji smrčki.

Balenka

goveja juhica z rezanci, rižota s koščki piščanca in gobami (dva micena jurčka in lisičke), rdeča pesa

majaos

Juha, pečene perutničke in pečen krompir, kuhana koruza, solata.

Popoldan pa še rojstnodneva torta za mojega dveletnika.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Paradižnikova mineštrca s krompirjem, korenčkom in zdrobovimi knedli, piščančji zrezki s česnom in gorčico, grah s korenčkom, koromačem, česnom in peteršiljem, polenta. Pivo Malt in voda.

daga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti