Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj smo imeli piknik, jedli smo čevapčiče, hrenovke, pljučno, nadevane šampinjone, pečen krompir, lepinje, paradižnik, papriko, čebulo, skutin zavitek in zadnje slive (ostale so šle v marmelado)

danes bo po dolgem času goveja juha, tenstan krompir, panirani pišč. fileji in zelena solata

Danes: jajce s pestom iz bazilike, s čebulo, papriko, paradižnikom in olivami

kruh, radič in merlot v jagodah

lp

mzm

Danes raratuj in riž.

Jutri ješprenova mineštrca, palačinke.

Lp

ursiii

Babka, vzemi še kako instant juho, lahka je, pa še pogreje. Seveda boš vzela še kako kranjsko klobaso,pa hrenovko za kako krompirjev golaž ali pa kar tako,  za krompir, jajca najbrž ni problema, gobe pa itak dobiš sproti. Jaz bi vzela še malo riža, je za v mleko, za narastek ali rižoto.Pa kako svežo papriko in paradižnik. Pa kako jabolko, suho klobaso in hren...sicer pa si izkušena...

Mi smo včeraj malo proslavljali, pekla sem pizze, zraven pa pita z gozdnimi sadeži, hči pa je spekla jabolčni štrudelj.

Danes po sinovi želji pečeni kosi piščanca, telečji kotlet, zelenjava - korenje, brokoli, cvetača, grah ( doma pridelano), zelena solata z zeljimi trakci s koruzo

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: kremna fižola juha, domači kruhki, zdrobove palačinke

breskva

Enolnočnica, jabolčni zavitek.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

juha z govedino in korenčkom, fižolova solata in pečen piščanec (od včeraj), jabolčni zavitek in burek

Balenka

Danes: puran v čebulni in  omaki,blitva s krompirjem,zelena solata, .

mopsika

breskva je napisal/a:

Danes: kremna fižola juha, domači kruhki, zdrobove palačinke

breskva

Tvoje sladice oz. kar delaš sladkega je zmeraj nekaj novega, same super ideje, use za sprobat. Me zanima kako narediš zdrobove palačinke, lahko deliš z nami, prosim?

Lep dan,

ursiii

Naor, sem vesela, da si zadovoljna glede pekača, jaz sedaj ne kupujem več peki vrečk....

Danes kuhala hči, zdrobova juha s korenčkom, špinača, pire krompir, hrenovke....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti