Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Za vse gospe,gospode in gospodične in gospodiče zaposlene v javni upravi...želim vam vse najboljše,delovni čas od 8 do 11 ure,čim manj sitnih državljanov,60 dni dopusta....

Res upam da vas mi ostali ne morimo preveč z svojimi problemi in da nam naslednji minister dvigne prispevke na 70% in da bo državni aparat še vedno tako uspešno kot do sedaj vodil nas neuke davkoplačevalce v uspešno prihodnost,tako kot do sedaj...

Da ne smetim preveč...za na proletarce nezaposlene v javni upravi...krumpantoč in studenčnica

polarbear

Mi smo pa danes hodili..hodili...upali smo, da hrana na Rašici dobra, pa smo bili razočarani....Smo pa našli veliko dežnikaric in nekaj mladih lisičk..

Tudi jaz pogrešam Ežoja in dragičko...pa obisk pri babki... 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Polarni medvedek, jaz sem pa tudi tebe pogrešala, seveda tudi druge. Lepo, da si še "živ", mislim kulinarično prisoten.

Med drugim danes tudi filane paprike, da o bučkah ne govorim....

naor

Breskva, slikica vanilijeve kreme z jagodami mi je privabila sline na usta. Uh bi jo zmazala!   

Pri nas za kosilo: zelenjavna juha, pečenica, kumare v solati, kruh. 

Katrca11

Aha, jaz tudi! Tako kot v ameriških filmih, ko gospe ne morejo spati, pa privlečejo veliko škatlo sladoleda. No, jaz bi raje tole kremo.

naor

Bolj kot ne, sem z mislimi pri EŽOju. Manjka mi tista, ISKRICA in tista PRIVIHANOST v komentarjih in fotkah

Upam da ima kdo stike z njim in DA JE ŽE DOMA in ŽE SKORAJ med nami!!!! EŽOJ, daj no...PRIDI NAZAJ 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: pečene bučkein krompir,zelena solata,pečene svinjske rebre,zavitek.

mopsika

Danes zelenjavna juha, stročji fižol s krompirjem in kislo smetano, pečen puranji zrezek.

tanjaj

Pri nas pa danes boranija, pire in radič ter endivija v soalti.

tabu

Juha, popečen kare, pomfri, pečena rdeča pesa, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti