Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

TanjaG. je napisal/a:

Trixi je napisal/a:

Jaz pa bi bila zelo vesela, da bi se tudi v javni upravi zgodilo, da bi se prilagodili evropskemu delavniku. 

No, da ne smetím danes porova juha, file ribe, blitva s krompirjem, mešana solata in zacher torta

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes bodo rezanci z morskimi sadeži.

P.s. Jaz bi pa bila vesela, če bi se vsi vrnili na urnik od 6.00 do 14.00

Tudi jaz bi bila tega vesela....

TanjaG.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi je napisal/a:

Jaz pa bi bila zelo vesela, da bi se tudi v javni upravi zgodilo, da bi se prilagodili evropskemu delavniku. 

Seveda, idealno bi bilo, ker potem bi vsak zaposlen, ki ima evropski delovnik lahko opravil kaj le, če bi si vzel dopust. Idelano morda zate, zanje gotovo ne.

Danes pri nas: fižolova juha s testeninami, slivovi cmoki.

rimljanka

Danes: kremna juha iz brokolija in cvetače, ameriške palačinke prelite s sadno omako

breskva

Danes: juha iz lisičk in šmoren

Pogrešam ežoja in dragičko, pa še koga... kaj bo jutri za kosilo si bom pa še izmislila

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: tenstane gobe z jajčki,paradižnikova solata,breskov štrudelj.

mopsika

v četrtek panirani šampinjoni in krompir, pečeno v pečici, tenstane bučke s paradižnikom in papriko (vse domače, razen šampinjonov)

včeraj polžki z gobovo omako, zeljna solata

danes pečen piščanec, svež črn kruh in špinačna solata

Danes se je spet ponudila priložnost za samoborske dobrote: čevapi in pleskavica v lepiniji, kotlet s krompirjem.

Posladek pa domača orehova potica. 

Balenka

Danes: pečeni brancini, solata, domače žemlje, vanilijeva krema z jagodami

breskva

Danes: zelenjavna mineštra, rezanci z bučkami

bučke v solati(zasipana z njimi, očitno je letos res bučkino leto)

lp

mzm

Fižolovka, svinjski kotlet, stročji fižol s koščki krompirja in kislo smetano, skuta z jogurtom in žličko medu.

daga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti