| TanjaG. je napisal/a: | ||
Danes bodo rezanci z morskimi sadeži.
P.s. Jaz bi pa bila vesela, če bi se vsi vrnili na urnik od 6.00 do 14.00 Tudi jaz bi bila tega vesela....
|

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado
| TanjaG. je napisal/a: | ||
Danes bodo rezanci z morskimi sadeži.
P.s. Jaz bi pa bila vesela, če bi se vsi vrnili na urnik od 6.00 do 14.00 Tudi jaz bi bila tega vesela....
|
| Trixi je napisal/a: |
Jaz pa bi bila zelo vesela, da bi se tudi v javni upravi zgodilo, da bi se prilagodili evropskemu delavniku. |
Seveda, idealno bi bilo, ker potem bi vsak zaposlen, ki ima evropski delovnik lahko opravil kaj le, če bi si vzel dopust. Idelano morda zate, zanje gotovo ne. ![]()
Danes pri nas: fižolova juha s testeninami, slivovi cmoki.
Danes: kremna juha iz brokolija in cvetače, ameriške palačinke prelite s sadno omako
Danes: juha iz lisičk in šmoren
Pogrešam ežoja in dragičko, pa še koga... kaj bo jutri za kosilo si bom pa še izmislila ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: tenstane gobe z jajčki,paradižnikova solata,breskov štrudelj.
![]()
v četrtek panirani šampinjoni in krompir, pečeno v pečici, tenstane bučke s paradižnikom in papriko (vse domače, razen šampinjonov)
včeraj polžki z gobovo omako, zeljna solata
danes pečen piščanec, svež črn kruh in špinačna solata
Danes se je spet ponudila priložnost za samoborske dobrote: čevapi in pleskavica v lepiniji, kotlet s krompirjem.
Posladek pa domača orehova potica. ![]()
Balenka
Danes: pečeni brancini, solata, domače žemlje, vanilijeva krema z jagodami
Danes: zelenjavna mineštra, rezanci z bučkami
bučke v solati
(zasipana z njimi, očitno je letos res bučkino leto)
lp
mzmFižolovka, svinjski kotlet, stročji fižol s koščki krompirja in kislo smetano, skuta z jogurtom in žličko medu.
dagaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Evitine Jakobove pokrovače