Vanja, sem se kar malo namučila, preden se razvozlala prvi del kosila.Bok choy je pa podoben našemu radiču, pa tudi blitvi, po sliki sodeč. Sladico sem pa prepoznala, po sliki sodeč tudi nekaj za prste polizat!![]()
![]()
![]()
Vanja, sem se kar malo namučila, preden se razvozlala prvi del kosila.Bok choy je pa podoben našemu radiču, pa tudi blitvi, po sliki sodeč. Sladico sem pa prepoznala, po sliki sodeč tudi nekaj za prste polizat!![]()
![]()
![]()
Juha, špageti s tunino omako, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj sva jedla še ostanke piščanca od sobote, zraven pečen krompir
danes bojo pa bučkini polpeti, tenstan krompir in zeljna solata s špinačo
včeraj: frika
danes: dan po friki (skleda solate in kos kruha)
SonjaDanes: naj bi bilo...
bučke s sirom in puranje prsi po pariško, ampak " po moje " ![]()
Kako to misliš, naj bi bilo? A je slikica samo fikcija?
Videti je odlično, tole po tvoje! ![]()
![]()
Danes za kosilo: Juha na kitajski način(sezamovo olje,ingver, korenček, bučke, blitva, kitajske gobe, riževi rezanci, sojina omaka, začimbe).
Vanja, a ti si krompir izrezala z modelčkom. Ker sem zdaj pogledala video od Gordona, ampak on peče kar cele polovice. To se mi zdi tudi primernejše za družinsko kuho, ker drugače je preveč obrezkov. Je pa on porabil za 2 krompira več maščobe, kot je jaz cel teden :D
V vsakem primeru, imaš super kosila, pa tudi slikice so zelo estetske.
VesnuskaVčeraj tenstan krompir, blitva, hrenovka.
Danes goveji golaž in krompirjevi njoki.
Lp
ursiiiNaor ![]()
![]()
ko sem kosilo začela pripravljati, sem se držala recepta, potem sta pa vnuka telefonirala in spraševala, če se lahko pri naju ustavita, ker danes avtobusne povezave do doma nimata, pol sem pa dodajala tisto, kar sem doma imela, se je zgodilo, da je zmanjkalo... še posode nam skoraj ni bilo treba pomivati ![]()
Danes: piščančja bedra v omaki, polenta, solata
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrte brizgane palčke (churros)

Cheesecake