Ponedeljek: (spet domača
kuhinja)
Goveja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, govedina iz juhe, zelena solata:

Pozdravček!
Ponedeljek: (spet domača
kuhinja)
Goveja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, govedina iz juhe, zelena solata:

Pozdravček!
Včeraj: piščančja juha z grisovimi knedli, endivija, pire krompir, ribji fileti
Danes: dunajski piščančji zrezki, paradižnikova solata
Jutri: gobova juha v kruhovem jušniku
Četrtek: zabeljen stročji fižol, tople kumare
Petek: špageti z vongolami, mešana solata
matejaoz![]()
![]()
Danes: goveja juha s kroglicami,pražen krompir
,govedina iz juhe,zelena solata,breskve.
![]()
V nedeljo sem prinesla domov čvrsto, lepo zeljnato glavo, seveda domača proizvodnja. Danes sem jo očistila in z njo hodila po kuhinji kot da sem našla kepo zlata. Letos mi res ta veliki paradižniki niso uspeli, so pa zato zeljnate glave. In seveda je bilo zato danes sladko zelje, svinjski zrezki in kuhan kromir, pomešan s sokom od pečenih zrezkov. Jutri pa bodo žganci z ocvirki poleg zelja. Življenje je lepo!!! Naj dežuje ali sije sonce, ni je čez domačo hrano!![]()
![]()
![]()
![]()
Sobota: goveji zrezki (file), s pirinimi svedri v smetanovi omaki z lisičkami in porom
Nedelja: polpeti iz mletega mesa, testeninska solata s paradižnikom in papriko), pomfri
Ponedeljek: kuskus s puranom in zelenjavo
Danes: bučkino - koruzna kremna juha in enostavno jabolčno pecivo
katka85Naor, bravo, tvoj zapis me je ganil in polepšal tale povsem turoben novem(septem) brski dan ![]()
Torek: Ob kuhanju
, ropotanju dežja po oknu - goveja juhica od včeraj, rižota s telečjim mesom, dodatkom lisičk ter zelena solata.
Sedaj pa pospravljanje kuhinje.

Pozdravček!
Ponedelljek: goveja juha, popečen krompir, pečena puranja bedra, kumarična solata.
Torek: paradižnikova solata in kruh.
BalenkaBrokolijeva juha, domača klobasa, pire iz kolerabe, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: sv. ribica v figovi omaki, sirovi štruklji (sirarska skuta)
zelen radič v solati
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo