Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dočka, tudi mi, ki nismo bili JU, smo imeli dolge ponedeljke. Moram reči, da popolnoma brez veze, kar pri JU ne velja. Jaz kot penzionistka vse opravim dopoldne, imaš pa ljudi, ki ne morejo ven med delovnim časom in jim ta dolge srede še kako  prav pridejo. Sicer morajo vzeti dopust za te vrste opravke. Verjamem pa, da zaposlenim ni tako fajn biti ves ljubi dan v službi.

Da ne bom samo smetila:pečena svinjska rebra in endivja s krompirjem.

naor

dočka je napisal/a:

Pozdravljena Nola !

Dolga sreda ni nič prazničnega in nič dietnega, temveč skrb našega Ministra za javno upravo, da v sredo delamo do 18. ure. A ne, da smo prijazna uprava ? 

dočka

Se to vse lepo pogliha s tem npr. da v petek ob 13.01 ni nikjer nobenega. O prijaznosti je pa včasih potrebno koga, ki kuka izza okenca javne uprave, tudi kaj podučit ...

Pri nas bodo za kosilo enkrat potem, v času za večerjo skoraj, najbrž skutine palačinke iz pečice.

Ognjič

Kam se je izgubila Dragička- pogrešam njene slike.

Ima kdo informacije kako je  z Ežojem.

Danes goveji golaž in žličniki.

reza

JU zadnjič

Da se razumemo, dolga sreda me čisto nič ne moti, saj zelo rada hodim v službo, svoje delo pa z veseljem opravljam. Sem .

Dovolj smetenja. Danes goveja juha, dušeno , pražen , govedina.

dočka

dočka je napisal/a:

Pozdravljena Nola !

Dolga sreda ni nič prazničnega in nič dietnega, temveč skrb našega Ministra za javno upravo, da v sredo delamo do 18. ure. A ne, da smo prijazna uprava ? 

dočka

Hvala za pojasnilo, Dočka.

nola

Jaz pa bi bila zelo vesela, da bi se tudi v javni upravi zgodilo, da bi se prilagodili evropskemu delavniku. 

No, da ne smetím danes porova juha, file ribe, blitva s krompirjem, mešana solata in zacher torta

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi je napisal/a:

Jaz pa bi bila zelo vesela, da bi se tudi v javni upravi zgodilo, da bi se prilagodili evropskemu delavniku. 

No, da ne smetím danes porova juha, file ribe, blitva s krompirjem, mešana solata in zacher torta

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes bodo rezanci z morskimi sadeži.

P.s. Jaz bi pa bila vesela, če bi se vsi vrnili na urnik od 6.00 do 14.00

TanjaG.

TanjaG tudi jaz.

Danes po dolgem času domača pica.

tanjaj

restan , pohan zajček in pečene perutke, paradižnik in  v solati

Balenka

Danes: zelenjavna mineštra

radič v solati in na posebno željo omaganega,  pecivo z breskvami

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti