Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MBrando je napisal/a:

Bolj kot ne, sem z mislimi pri EŽOju. Manjka mi tista, ISKRICA in tista PRIVIHANOST v komentarjih in fotkah

Upam da ima kdo stike z njim in DA JE ŽE DOMA in ŽE SKORAJ med nami!!!! EŽOJ, daj no...PRIDI NAZAJ 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

tudi jaz.

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Danes: bučkina pita

ni težko uganit, kakšna solata je bila poleg

lp

mzm

Ker je bila danes služba moja družba, je bilo kosilo res na hitro: hrenovke in paradižnikova solata.

Balenka

Zadnji prosti dan pred šolo smo šolarčka in nešolarčka odpeljali na dolg sprehod po LJ zooju in zasluženo kosilo.

Jedli smo govejo juho, pizzo, polnjene kalamare in pišč. zrezek z gobicami, povrh pa čokoladne palačinke in panacoto.

Jutri bomo pa kuhali govejo juhico(u bistvu jo že kuhamo za jutri), panirane osliče in krompir z blitvo.

Lep 1. šolski dan želim vsem.

Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 31. 2014 18:25

Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 31. 2014 22:11

za večerjo dežnikarice (marele) na žaru

kosilo pa : kostna juha z zakuhanim rižem, goveji golaž, tenstan krompir, slivova pita

majaos

Danes: koromačeva omaka, njoki, svinjski zrezk, solata, krhek češnjev kolač

breskva

sandrak je napisal/a:
Lep 1. šolski dan želim vsem.

Hvala, sandrak.

Danes pri nas: skoraj kremna juha iz zelenih , pečen podrebrni del, skoraj pire , pečena jabolka z brusnicami, zelena solata.

Pozno popoldan; jabolčni (en del z orehi) zavitek s testom po Paolino, , sedenje na skoraj soncu in obrtgovanje množice vej sleza, zima se bliža.

rimljanka

Danes: pohane marele in endivija s toplim krompirjem, čokoladna torta za konec počitnic. 

Jutri: filane paprike, pire in solata. 

mamka

Mi pa smo se danes z našim bodočim prvošolcem potepali po stari Ljubljani, za kosilo sem jedla njoke s škampi in lisičkamí, moja dva zrezek in pražen krompir, solato.. ....doma pa še za zacher  torto... ..

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sem skoraj prilimala Jack Nicholsonovo sliko iz filma The shining: I'm Baaaaaack! 

Torej, Halibut, bock choy (1 minuta na panini pressu), omakica iz popečenih paprik z žlico sladke smetane. Krompirček po temle sistemu, samo s komaj kaj maščob. Aja, neka verzija cheesecake-a z malinami in  pinjolami, nisem imela mandeljev, da bi naredila tisto od Tete torte, v trgovino se mi pa ni ljubilo. Sorry za slabo sliko. Prvi kozarček prosecca po 9 dneh.  

Life's good. Na-ah, life's great!

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 01. 2014 02:52

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti