Vrtejbenka in Rebecca, hvala za trud. Ni mi treba najbrž napisati, da se sline kar cedijo.![]()
![]()
Vrtejbenka in Rebecca, hvala za trud. Ni mi treba najbrž napisati, da se sline kar cedijo.![]()
![]()
Piščanec s čebulo, riž in radič.
tanjajDanes goveja juha z domačimi rezanci, golaž in polžki, za naju s hčerko riževi rezanci s paradižnikom in lososom, zelena solata z motovilcem
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes piščančji zrezki v smetanovi omaki s šampinjoni, zdrobovi hrustavci, domač pomfri, regrat v solati s krompirjem in jajcem.
msegovšunka, hren, jajčka v vinu, klobase, kruh, potica
BalenkaDanes: goveji zrezki v omaki z testeninam, solata
breskvaGoveji zrezki v omaki, ekspresni smetanovi svaljki (iz baze), zelena solata, potica
Juha, sv. zrezki v zelenjavni omaki, ajdovi rezanci, kumarica v solati.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Četrtek: zelenjavna juha, losos, pire kromir, motovilec
Petek: zelenjavna juha, kuhani skutini štruklji, zelena solata
Sobota: zelenjavna juha, puranji zrezki v čebulni omaki, pire krompir, brokoli, zelena solata
Nedelja: golaž z kruhovimi cmoki, zelena solata
NENA58moje osvajanje jamieja
, no njegove knjige
se nadaljuje.
včeraj nov recept in sicer ena od njegovih variant piščančje solate (piščanec, koreader, kalčki, bulgur, čiliji ... )
danes pa sem odločila narediti njegove hamburgerje (tudi nov recept), da smo imeli doma Happy meal. še igrački sem kupila za tamala
. za bombice sem uporabila recept iz baze - dafke in ga že pohvalila. podobno kot v mcdonaldsu smo se preveč najedli ... edino na srečo nismo tako žejni ![]()
jutri pa kosilo pri tašči .... sama jajca ![]()
velikonočno kosilo ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Pure svedri s paradižnikom in baziliko