Danes golaž iz polenovke..stokviš po naše..zelena solata in velikonočni venček od Lunčke52...
Vrtejbenka
Danes golaž iz polenovke..stokviš po naše..zelena solata in velikonočni venček od Lunčke52...
Vrtejbenka
Usukan močnik, file lososa in krompirjeva solata s kislimi kumaricami:

Vrtejbenka, zaupaš recept za tvoj golaž iz
?
Pri nas danes pisana solata in sadna kupa![]()
Krompirjevo-porova juha, popečen oslič, ajdova kaša z zelenjavo, glaziran baby korenček.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pasulj brez mesa (meso pojedeno včeraj).
Joj Dragička, kako čudovito idejo sem dobila od tebe za prilogo k ribjem fileju. Niti na pamet mi ni do sedaj padlo, da bi naredila zraven dušeno sladko zelje, pa se kombinacija po okusu kar sama ponuja. Hvala!
.
Itak se pa vedno slinim ob Dragičnih slikah![]()
začetnik
puran v omaki z korenjčkom ter grahom + testenine
Mamka Bršljankakuhani štruklji v juhi
BalenkaPri meni danes:
Ma neeeeeee, neki se je zmešalo od prejšnih dni, tole bo ( menda ) ta pravo:
Ja, da ne rečete un ki ne posti.
Pa drugač, mašinerija mi nagaja, tole sem komaj skup spravil, na enem drugem računalniku.
ežoj
Danes namesto postrvi in blitve pohan oslič po ljubljansko in skleda regrata s toplim krompirjem. Je bilo vseeno zelo dobro.
mamkaDanes: narastek z bučkami, solata, puding s sadjem
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Poširane hruške