Danes juha z zdrobom in korenčkom, mesna omaka, svedrčki in zelena solata
Meni pa se luštajo kuhani sardoni v solati z lečo in čičeriko.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes juha z zdrobom in korenčkom, mesna omaka, svedrčki in zelena solata
Meni pa se luštajo kuhani sardoni v solati z lečo in čičeriko.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiZopet pire krompir, pa zrezki v omaki in zelena solata in čisto malo kokosove potičke še.
Balenkadanes nisem kuhala. sem se pa ustavila na poti domov pri H**** Burgerju ob viškem šparu (da ne delam reklame) in moram rečt, da je bil slasten. ![]()
Danes pri meni ni bilo nobenega da pospravi/postavi mizo, zaradi tega je tako kot je. Danes za kosilo, možgani z jajci:
Computador za silo dela!
ežoj| ežoj je napisal/a: |
Danes pri meni ni bilo nobenega da pospravi/postavi mizo, zaradi tega je tako kot je. Danes za kosilo, možgani z jajci: Computador za silo dela!
|
Ponedeljek: piščančja prsa z zelenjavo, riž, solata
Torek: piščanec s koruzo, pire krompir, solata
breskvaPo obilni velikonočni pojedini se je danes prav prav prilegla ena zelenjavna juhica s proseno kašo.
lp
Sobota: polpeti in zelena solata s krompirjem
Nedelja: goveja juha, pečenka, dunajski zrezki, pražen krompir in kristalka
Ponedeljek: pečen piščanec po bannannino in krompirjeva solata
Torek: zelenjavno-piščančja rižota in solata
Jutri pa pizzzzzzzzzzza
(domača seveda
)
| JanisJoplin je napisal/a: |
Torek: zelenjavno-piščančja rižota in solata Jutri pa pizzzzzzzzzzza
|
Pica, pica, pica!!!! Immer eine klassik. Všeč mi je da delaš svoje in tako pričaraš pravo paleto okusov. Vedno drugače.
Delaš, tako kot jaz, iz pz mokice ali kar navadne bele? Kakšno kombinacijo nadeva imaš rada? Pa ne rečt da AMERICAN STYLE
.
Delaš tudi rada polntino pizzo?
DANES:
- Reciklaža od včeraj (zelenjavno-paradižnikova omaka)
- Žganci (popečeni na olivcu)
- Podušena cvetača z drobtinicami
- Mešana solata
| irenakr je napisal/a: |
Po obilni velikonočni pojedini se je danes prav prav prilegla ena zelenjavna juhica s proseno kašo. lp
|
| JanisJoplin je napisal/a: |
Torek: zelenjavno-piščančja rižota in solata Jutri pa pizzzzzzzzzzza (domača seveda ) JJ |
MMMMMMMMMMMMMMMMMMNJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM
A ne da JJ, so takšne rižote čisto ena posebna, hranljiva, samostojna in hvaležna jed. V rižeka pa res lahko vse zamešaš; tako sladko kot slano in uživaš v paleti okusov. I love it. Solata pa ITAAAAAAK, da mora bit. Kakšno sta imela?
Pica, pica, pica!!!! Immer eine klassik. Všeč mi je da delaš svoje in tako pričaraš pravo paleto okusov. Vedno drugače.
Delaš, tako kot jaz, iz pz mokice ali kar navadne bele? Kakšno kombinacijo nadeva imaš rada? Pa ne rečt da AMERICAN STYLE.
Delaš tudi rada polntino pizzo?
DANES:
- Reciklaža od včeraj (zelenjavno-paradižnikova omaka)
- Žganci (popečeni na olivcu)
- Podušena cvetača z drobtinicami
- Mešana solata
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Korenčkova juha

Fini mini Bamboloni