Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

NEDELJA:

Velikonočni zajtrk;

Goveje/kurja juhica,

prata, hren, pečen piščanec, pečen puran,

fižol s papriko, zelena solata

Pozdravček!

Velikonočni pozdravček!

Tudi mi smo imeli včer hamburgerje z dafkami.

Danes za kosilo:

Zajtrk je bil zelo podoben. Orehovo potico je delala mami, jaz pa kokosovo.

Za večerjo pa bo pasalo kaj takega. Ta sadni krožnik je bil za postno kosilo, po zelenjavni juhici.

Lp!

katti

Kosilo tokrat pri mami: goveja juha z rezanci, pečen pišek, pohane piščančje bedrce, pečen krompir, riž, solate (mešanica raznih zelenih solat).

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Tradicionalno nedeljsko kosilo: goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe, hren, zelena solata, orehova potica.

Balenka

Včeraj pozni velikonočni zajrk, pozno kosilo- goveja juha z rezanci, piščančja rižota, rdeča pesa, zelena solata z balzamičnim kisom

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: juha goveja z rezanci,pečen piščanec,krompir,solata,

Milži

Včerajšnje pozno kosilo je bilo obenem praznovanje še enega drugega "svetnika". Poleg vseh tradicionalnih dobrot, ki se jih ni nihče dotaknil, sem naredila prato, svinjsko in telečjo pečenko, fižol z redkvijo, zeleno mešano, krompirjevo iz One , kvašen sirov štrudel in tiramisu. Največ slave je požel tiramisu, ostale dobrote so ostale, saj so oči večje od želodčkov. Pa tudi nekaj tekoče hrane za nazdravit je bilo. Naj že požene regrat, da se malo prečistimo!

naor

PONEDELJEK:

Juhica (goveji rep),korenček in rezancev toliko,

da žlica pokonci stoji; Če bo potreba,

pozneje bodo ostanki od včeraj:

Pozdravček!

Nas je proti Mehiki odneslo, piščanec z mehiškim navdihom, sladki krompir in pečen fižol:

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 01. 2013 16:31

Danes je bila goveja juha z zdrobovimi cmočki in palačinke iz ajdove moke in ovsenega mleka s slivovo marmelado. Palačink sem spekla več, tako da bodo še jutri za kosilo - polnjene s skuto in zapečene v pečici.

aby

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti