žrebičkov golaž, makarončki in zelena solata (bi raje regrat, ampak je še pod ![]()
![]()
)

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
žrebičkov golaž, makarončki in zelena solata (bi raje regrat, ampak je še pod ![]()
![]()
)
Juha, mehiške tortilje z mletim mesom iz baze, riž.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Krompirjev golaž:

VELIKI PETEK in najstrožji del 40.dnevnega posta
. Moj jedilnik za danes pa...KATASTROFA za gospoda " OD ZGORAJ"
-->
1x FRIKADELLE
AZIJSKO PURANJI PIKANTNI GOLAŽ
TESTENINE ali POLENTA
VEEEELIKA SKLEDA SOLJAT
(planiran segedin je romal v skrinjo in bo na sporedu v torek. Toliko o planiranem jedilniku
)
Ahhh, ahhh, pa sem še en nadstropje nižje v peklu ![]()
![]()
O zajtrku pa, pa...na drugi temi![]()
| berny je napisal/a: |
Malo bom pikra. Zakaj se morate norčevat iz za nekatere tako svete reči kot sta post in veliki petek? Nihče vas ne sili, da se ga držite, vsak se odloča za sebe in po svoje. Lahko pa bi spoštovali tiste, ki nam to veliko pomeni. Pa brez zamere. Nimam kaj napisat za jedilnik ali pač; - kruh in voda
|
BERNY,BERNY neeeeeee, nikakor se ne delam norca iz POSTA in velikekega PETKA!!!! Rajši dam roko rezat kot da kaj tako svetega in posebnega skrunim. Le poudarit sem hotel, da se sam danes očitno ne bom držal tradicije, čeprav se takooooooo veselim vikenda, družinske idile, barvanja, kuhanja, peke nato pa zadeve v košarico in na žegen.
Mislim, nisem krščen, a dam dosti na tradicijo, samo posta se nisem strogo držal, saj navsezadnje vidite skozi moje jedilnike, da dajem velik poudarek na zelenjavo.
Se opravičujem če je moje pisanje izpadlo žaljivo in naperjeno proti krščanski veri.
GLOBOKO OPRAVIČILO!
MBrando, ti poješ tako malo mesa, da mislim, da ne boš šel v pekel, če si ga danes privoščiš ![]()
Pri nas pa danes fižolovo in porova juha (meni ta fižolova res ne gre po grlu
). Prihodnje dni pa veliiikooo dobrot
.
Zelenjavna juha, cmoki.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPETEK:
Dušeno sladko zelje, pečen ribji file, zeleni radič:

Pozdravček!
Pri nas danes rižev narastek in kompot - višnjev in breskov (iz trgovine
).
Pri nas pa danes gobova rižota in solata.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči

Orehova rolada