Pri nama danes cvetačna juha z krompirjem in kockami toasta in palačinke s skuto pečene v pečici!
tanjaj
Zmagovalni bananin kruh
Pri nama danes cvetačna juha z krompirjem in kockami toasta in palačinke s skuto pečene v pečici!
tanjajVčeraj:
Tako kot sem napisal, le polento sem zamenjal za miny miny polžke ter jih popekel na teflonu. HRUSTA, HRUSTA!
Danes:
- JLA pasulj, kot se spodobi ![]()
- Sveža zelenjava![]()
SOBOTA:
Domači široki rezanci s kajmakom in parmezanom,
tribarvne paprike, korenček, puranje meso - 
praženo v voku;
zelena solata;
kruh:

Pozdravček!
Krvavica, zelje in krompir.
rrrvrtejbenka, stokvis na belo prvic, drugic, trejic:
, upam da je kateri od njih pravi.
"Stressed is desserts spelled backwards!" Danes piščanček v kosih pečen na čebuli, dobro zalit z merlotom (lepe pirhe smo skuhal, zdej pa ostaja hihi), peresniki in solata.
Lp
ursiiiVrtejbenka in Rebecca, hvala za trud. Ni mi treba najbrž napisati, da se sline kar cedijo.![]()
![]()
Piščanec s čebulo, riž in radič.
tanjajDanes goveja juha z domačimi rezanci, golaž in polžki, za naju s hčerko riževi rezanci s paradižnikom in lososom, zelena solata z motovilcem
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes piščančji zrezki v smetanovi omaki s šampinjoni, zdrobovi hrustavci, domač pomfri, regrat v solati s krompirjem in jajcem.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton