Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nama danes cvetačna juha z krompirjem in kockami toasta in palačinke s skuto pečene v pečici!

tanjaj

Včeraj:
Tako kot sem napisal, le polento sem zamenjal za miny miny polžke ter jih popekel na teflonu. HRUSTA, HRUSTA!

Danes:
- JLA pasulj, kot se spodobi 
- Sveža zelenjava

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

SOBOTA:

Domači široki rezanci s kajmakom in parmezanom,

tribarvne paprike, korenček, puranje meso - 

praženo v voku;

zelena solata;

kruh:

Pozdravček!   

Krvavica, zelje in krompir.

rrr

vrtejbenka, stokvis na belo prvic, drugic, trejic:

, upam da je kateri od njih pravi.

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Danes piščanček v kosih pečen na čebuli, dobro zalit z merlotom (lepe pirhe smo skuhal, zdej pa ostaja hihi), peresniki in solata.

Lp

ursiii

Vrtejbenka in Rebecca, hvala za trud. Ni mi treba najbrž napisati, da se sline kar cedijo.

naor

Piščanec s čebulo, riž in radič.

tanjaj

Danes goveja juha z domačimi rezanci, golaž in polžki, za naju s hčerko riževi rezanci s paradižnikom in lososom, zelena solata z motovilcem

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes piščančji zrezki v smetanovi omaki s šampinjoni, zdrobovi hrustavci, domač pomfri, regrat v solati s krompirjem in jajcem.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti