šunka, hren, jajčka v vinu, klobase, kruh, potica
Balenka
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
šunka, hren, jajčka v vinu, klobase, kruh, potica
BalenkaDanes: goveji zrezki v omaki z testeninam, solata
breskvaGoveji zrezki v omaki, ekspresni smetanovi svaljki (iz baze), zelena solata, potica
Juha, sv. zrezki v zelenjavni omaki, ajdovi rezanci, kumarica v solati.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Četrtek: zelenjavna juha, losos, pire kromir, motovilec
Petek: zelenjavna juha, kuhani skutini štruklji, zelena solata
Sobota: zelenjavna juha, puranji zrezki v čebulni omaki, pire krompir, brokoli, zelena solata
Nedelja: golaž z kruhovimi cmoki, zelena solata
NENA58moje osvajanje jamieja
, no njegove knjige
se nadaljuje.
včeraj nov recept in sicer ena od njegovih variant piščančje solate (piščanec, koreader, kalčki, bulgur, čiliji ... )
danes pa sem odločila narediti njegove hamburgerje (tudi nov recept), da smo imeli doma Happy meal. še igrački sem kupila za tamala
. za bombice sem uporabila recept iz baze - dafke in ga že pohvalila. podobno kot v mcdonaldsu smo se preveč najedli ... edino na srečo nismo tako žejni ![]()
jutri pa kosilo pri tašči .... sama jajca ![]()
velikonočno kosilo ![]()
NEDELJA:
Velikonočni zajtrk;

Goveje/kurja juhica,
prata, hren, pečen piščanec, pečen puran,
fižol s papriko, zelena solata

Pozdravček!
Velikonočni pozdravček!
Tudi mi smo imeli včer hamburgerje z dafkami.
Danes za kosilo:

Zajtrk je bil zelo podoben. Orehovo potico je delala mami, jaz pa kokosovo.
Za večerjo pa bo pasalo kaj takega. Ta sadni krožnik je bil za postno kosilo, po zelenjavni juhici.
Lp!
Kosilo tokrat pri mami: goveja juha z rezanci, pečen pišek, pohane piščančje bedrce, pečen krompir, riž, solate (mešanica raznih zelenih solat).
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Tradicionalno nedeljsko kosilo: goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe, hren, zelena solata, orehova potica.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Začinjene polnjene paprike s feta sirom