Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

šunka, hren, jajčka v vinu, klobase, kruh, potica

Balenka

Danes: goveji zrezki v omaki z testeninam, solata

breskva

Goveji zrezki v omaki, ekspresni smetanovi svaljki (iz baze), zelena solata, potica

Juha, sv. zrezki v zelenjavni omaki, ajdovi rezanci, kumarica v solati.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Četrtek: zelenjavna juha, losos, pire kromir, motovilec

Petek: zelenjavna juha, kuhani skutini štruklji, zelena solata

Sobota: zelenjavna juha, puranji zrezki v čebulni omaki, pire krompir, brokoli, zelena solata

Nedelja: golaž z kruhovimi cmoki, zelena solata

NENA58

moje osvajanje jamieja , no njegove knjige  se nadaljuje.

včeraj nov recept in sicer ena od njegovih variant piščančje solate (piščanec, koreader, kalčki, bulgur, čiliji ... )

danes pa sem odločila narediti njegove hamburgerje (tudi nov recept), da smo imeli doma Happy meal. še igrački sem kupila za tamala . za bombice sem uporabila recept iz baze - dafke in ga že pohvalila. podobno kot v mcdonaldsu smo se preveč najedli ... edino na srečo nismo tako žejni

jutri pa kosilo pri tašči .... sama jajca  velikonočno kosilo

Mamka Bršljanka

NEDELJA:

Velikonočni zajtrk;

Goveje/kurja juhica,

prata, hren, pečen piščanec, pečen puran,

fižol s papriko, zelena solata

Pozdravček!

Velikonočni pozdravček!

Tudi mi smo imeli včer hamburgerje z dafkami.

Danes za kosilo:

Zajtrk je bil zelo podoben. Orehovo potico je delala mami, jaz pa kokosovo.

Za večerjo pa bo pasalo kaj takega. Ta sadni krožnik je bil za postno kosilo, po zelenjavni juhici.

Lp!

katti

Kosilo tokrat pri mami: goveja juha z rezanci, pečen pišek, pohane piščančje bedrce, pečen krompir, riž, solate (mešanica raznih zelenih solat).

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Tradicionalno nedeljsko kosilo: goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe, hren, zelena solata, orehova potica.

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti