Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

berny je napisal/a:

Malo bom pikra. Zakaj se morate norčevat iz za nekatere tako svete reči kot sta post in veliki petek?

Nihče vas ne sili, da se ga držite, vsak se odloča za sebe in po svoje. Lahko pa bi spoštovali tiste, ki nam to veliko pomeni.

Pa brez zamere.

Nimam kaj napisat za jedilnik ali pač;

- kruh in voda

berny

Sporočilo je spremenil(a) berny dne 29. 2013 06:42

BERNY,BERNY neeeeeee, nikakor se ne delam norca iz POSTA in velikekega PETKA!!!! Rajši dam roko rezat kot da kaj tako svetega in posebnega skrunim. Le poudarit sem hotel, da se sam danes očitno ne bom držal tradicije, čeprav se takooooooo veselim vikenda, družinske idile, barvanja, kuhanja, peke nato pa zadeve v košarico in na žegen. 
Mislim, nisem krščen, a dam dosti na tradicijo, samo posta se nisem strogo držal, saj navsezadnje vidite skozi moje jedilnike, da dajem velik poudarek na zelenjavo.
Se opravičujem če je moje pisanje izpadlo žaljivo in naperjeno proti krščanski veri.
GLOBOKO OPRAVIČILO! 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando, ti poješ tako malo mesa, da mislim, da ne boš šel v pekel, če si ga danes privoščiš

Pri nas pa danes fižolovo in porova juha (meni ta fižolova res ne gre po grlu). Prihodnje dni pa veliiikooo dobrot .

JJ

Zelenjavna juha, cmoki.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

PETEK:

Dušeno sladko zelje, pečen ribji file, zeleni radič:

Pozdravček!

Pri nas danes rižev narastek in kompot - višnjev in breskov (iz trgovine ).

msegov

Pri nas pa danes gobova rižota in solata.

irena66

Danes golaž iz polenovke..stokviš po naše..zelena solata in velikonočni venček od Lunčke52...

Vrtejbenka

Usukan močnik, file lososa in krompirjeva solata s kislimi kumaricami:

rrr

Vrtejbenka, zaupaš recept za tvoj golaž iz ?

Pri nas danes pisana solata in sadna kupa

beva

Krompirjevo-porova juha, popečen oslič, ajdova kaša z zelenjavo, glaziran baby korenček.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti