Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj po kosilu tale jabolčna torta.

Kosilo: goveja juha z ribano kašo, pečen krompir, piščančja bedra s čebulo, mešana solata.

Proti večeru se je moj nekam dolgo skal po kuhinji pripravil je ta frape z malo smetane na vrhu, ki je bil zame večerja.

Danes: goveja juha in vse kar je bilo še užitnega v njej z testeninami, tenstan krompir, leča, domač motovilec.

Pa po ežojevem predlogu sadna solata.

katti

Sladice pa zame žal še nekaj časa ne bo...

JJ

gogad je napisal/a:

babka ,super..slastno zgleda....aje to zaradi dobimo se v slaščičarni :)

lp goga

Yessss, jaaaaa.....še ene petkrat jo preberem, pa bom prava umetnica.....za tortice

babka1951

Solit se pejte s temi sladicami

()

Danes: zelenjavna juha, nekaj malega včerajšnjih nadevanih praženih vlivancev, skleda radiča, kruh in namaz

lp

mzm

Ežoj, a si podpisal 40 dni brez alko....?

Pri nas danes  po repi posladek trije koščki sacher rezin z jagodami.  ....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: svinjski zrezki s papriko, pire krompir, zelena solata, mandljevi piškoti, oblački

breskva

JanisJoplin je napisal/a:

Sladice pa zame žal še nekaj časa ne bo...

JJ

MMM, ob takšnem KRALJEVEM pladnju, roko na srce, sladico Z LAHKOTO preskočim. Hrana moje in naše mladosti!!! Obožujem, da tako pametno kombiniraš. Samo polžki ali pa kakšni naprstniki pašejo s tole omako, saj se le tako lahko omaka ulovi v njih in doprinese do eksplozije v ustih. 
Saj veste JJ. Samo grah vidim, pa sem že začaran
Po katerem receptu ste delali omako?
Kako ste narezali tako tanko? Jaz običajno trgam sloj za sloj, dam en list nad drugega in pol lepo na na tanko...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Pri nas pa danes ostanki včerajšnjega kosila. 

Balenka

Gobova juha, pečenica, ajdovi žganci, zelena solata

mojezlato

mišzmoke je napisal/a:

Danes: nadevani praženi vlivanci

skleda motovilca, pomaranče

lp

mzm

Mzm, kaj pa je to za ena jed? Iz slike ne morem razbrati. Nadevani praženi vlivanci....nikoli slišala.

pirnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti