Dane je bil piščanec po grško(recept v bazi),samo da sem ga spremenila v purana,dodala ohrovt ...namesto fete,gaudo...motovilec..sladica je bila za gledat...popoldanska peka in izdelava piškotov

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Dane je bil piščanec po grško(recept v bazi),samo da sem ga spremenila v purana,dodala ohrovt ...namesto fete,gaudo...motovilec..sladica je bila za gledat...popoldanska peka in izdelava piškotov
Goga,
kaj so pa tisti mali panji tam čisto zadaj na sliki? Presneto zapeljivo zgleda tole vse skupaj.
Sonja| MBrando je napisal/a: |
angie.orhideja: Uff, kako lepo in fino, da še nekdo da nekaj na takšno nostalgično, okusno, preprosto kosilo Vprašanje pa se glasi, ali si vmešala med ajdove žgance umešan jajček? Tak fino zapečen, da se je kar topil v ustih? Vsaj izgleda tako |
Točno tako, med žgance vedno vmešam zapečen jajček ali dva odvisno koliko nas je jedcev. Tako jih namreč odkar pomnim dela moja mami in takšni žganci so nam najboljši.
Drugače pa danes za kosilo halo pizza
, ker ni bilo časa za kuho.Pa je bila vseeno dobra.
Jutri bodo palačinke iz polnozrnate pšenične moke, polnjene s skuto in zapečene v pečici (danes pripravljene, jutri zapečene).
abyaby tole je bilo moje današnje kosilo (s tem, da so bile palačinke iz pirine moke, v skuti pa so bile tudi rozine)
Zuckerfee
| limnol je napisal/a: |
Goga, kaj so pa tisti mali panji tam čisto zadaj na sliki? Presneto zapeljivo zgleda tole vse skupaj.
|
To so kokosovi in orehovi panji,polnjeni s čokoladno kremo..
lp gogaDanes bo goveja juha z zdrobovimi žličniki in govedina v solati z jajci in čebulo ![]()
![]()
Kisla repa, krompir, ajdovi žganci, pečenka
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
makarončki, zelena solata in prva torticaaaaa
babka ,super..slastno zgleda....aje to zaradi dobimo se v slaščičarni :)
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi