Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dane je bil piščanec po grško(recept v bazi),samo da sem ga spremenila v purana,dodala ohrovt ...namesto fete,gaudo...motovilec..sladica je bila za gledat...popoldanska peka in izdelava piškotov

lp goga

Goga,

kaj so pa tisti mali panji tam čisto zadaj na sliki? Presneto zapeljivo zgleda tole vse skupaj.

Sonja

MBrando je napisal/a:

angie.orhideja: Uff, kako lepo in fino, da še nekdo da nekaj na takšno nostalgično, okusno, preprosto kosilo!!! TOPS!! Ideja vzeta na znanje. Koruzne si tudi kdaj naredite? Poleti s kislim domačim mlekom, ali pa kakšnimi drugimi mlekeci (mandljevo,sojino,riževo...)

Vprašanje pa se glasi, ali si vmešala med ajdove žgance umešan jajček? Tak fino zapečen, da se je kar topil v ustih? Vsaj izgleda tako 

Točno tako, med žgance vedno vmešam zapečen jajček ali dva odvisno koliko nas je jedcev. Tako jih namreč odkar pomnim dela moja mami in takšni žganci so nam najboljši.

Drugače pa danes za kosilo halo pizza , ker ni bilo časa za kuho.Pa je bila vseeno dobra.

angie :)

Jutri bodo palačinke iz polnozrnate pšenične moke, polnjene s skuto in zapečene v pečici (danes pripravljene, jutri zapečene).

aby

aby tole je bilo moje današnje kosilo (s tem, da so bile palačinke iz pirine moke, v skuti pa so bile tudi rozine)  

Zuckerfee

limnol je napisal/a:

Goga,

kaj so pa tisti mali panji tam čisto zadaj na sliki? Presneto zapeljivo zgleda tole vse skupaj.

Sonja

To so kokosovi in orehovi panji,polnjeni s čokoladno kremo..

lp goga

Danes bo goveja juha z zdrobovimi žličniki in govedina v solati z jajci in čebulo 

Zuckerfee

Kisla repa, krompir, ajdovi žganci, pečenka

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

makarončki, zelena solata in prva torticaaaaa

babka1951

babka ,super..slastno zgleda....aje to zaradi dobimo se v slaščičarni :)

lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti