Danes sva imela pečen svinjski kotlet, omaka s šampinjoni, pečen krompir v olupku, dušen korenček in radič:

Danes sva imela pečen svinjski kotlet, omaka s šampinjoni, pečen krompir v olupku, dušen korenček in radič:

brancini na žaru (pravem - z ogljem, dimom in vsemi zdravju škodljivimi izpusti), skleda solate, domači beli kruh, steklenička dalmatinekega rdečega - zdaj pa na kavč in vse štiri od sebe, razmišljali bomo pozneje.
SonjaDanes: goveja juha z ribano kašo, rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, zelena solata
Danes: nadevani praženi vlivanci ![]()
skleda motovilca, pomaranče
elaphus, a si dinozavre kupila? ![]()
lp
mzm
Danes pri meni, skoraj enako kot včeraj:
in:
matr, zmeraj sem si predstavljal, da bom bivanje na tem planetu končal v vličastni eksploziji kometa, ki me bo zadel ( toliko vesolje, menda je tam kak komet za mene ). Vse kaže, da bom končal od izčrpanosti zaradi podhranjenosti. *ebiga, kaj čmo, usoda pač.
Miška, če so ti pogajanja s Velkovrhom uspešna, dej mi mal namigni, kdaj lahko pričakujem zvončke:
ežoj, malo v tolažbo, pri nas zvončki že cvetijo, je pa res, da le tam, kjer je sneg pobralo, ker sem ga malo pregrabila, drugod je zimsko zalito še. Saj bo, saj bo...............
Hja, ežoj, dogovora, da se prejšnji teden meteorološka zima prevesi v meteorološko pomlad, se je Velkavrh držal
, o zvončkih pa...ne vem, če je on kompetenten za to?! ![]()
Na našem koncu že počasi odcvetajo, brez pogajanj ![]()
lp
mzmDanes: juha z ribano kašo, pečen bedre s šampinjoni, pire krompir s cvetačo in zelena solata.
Včeraj: juha z jajčko, piščančje-zelenjavna pita, tagliete in solata.
mojezlatoDanes je bilo kosilo tudi za obiske:
juha z rezanci in
, gobova juha,
pražen
, ajdova kaša s papriko,
kraljevska zelenjava, popečene bučke,
pečena
, pečena
reberca, pohani zrezki in zajček, govedina iz juhe,
zeljna solata, radič, kitajsko zelje in motovilec,
krofi (od moje sestrce) in kremne rezine,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka
Danes: ciganski zrezki in pražen krompir s čebulo,
jutri: zeljna juha z ajdovo kašo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Barilla s slanino in gobami

Tiramisu