Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sva imela pečen svinjski kotlet, omaka s šampinjoni, pečen krompir v olupku, dušen korenček in radič:

rrr

brancini na žaru (pravem - z ogljem, dimom in vsemi zdravju škodljivimi izpusti), skleda solate, domači beli kruh, steklenička dalmatinekega rdečega - zdaj pa na kavč in vse štiri od sebe, razmišljali bomo pozneje.

Sonja

Danes: goveja juha z ribano kašo, rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, zelena solata

breskva

Danes: nadevani praženi vlivanci

skleda motovilca, pomaranče

elaphus, a si dinozavre kupila?

lp

mzm

Danes pri meni, skoraj enako kot včeraj:

in:

matr, zmeraj sem si predstavljal, da bom bivanje na tem planetu končal v vličastni eksploziji kometa, ki me bo zadel ( toliko vesolje, menda je tam kak komet za mene ). Vse kaže, da bom končal od izčrpanosti zaradi podhranjenosti. *ebiga, kaj čmo, usoda pač.

Miška, če so ti pogajanja s Velkovrhom uspešna, dej mi mal namigni, kdaj lahko pričakujem zvončke:

ežoj

ežoj, malo v tolažbo, pri nas zvončki že cvetijo, je pa res, da le tam, kjer je sneg pobralo, ker sem ga malo pregrabila, drugod je zimsko zalito še. Saj bo, saj bo...............

rimljanka

Hja, ežoj, dogovora, da se prejšnji teden meteorološka zima prevesi v meteorološko pomlad, se je Velkavrh držal ,  o zvončkih pa...ne vem, če je on kompetenten za to?!

Na našem koncu že počasi odcvetajo, brez pogajanj

lp

mzm

Danes: juha z ribano kašo, pečen bedre s šampinjoni, pire krompir s cvetačo in zelena solata.

Včeraj: juha z jajčko, piščančje-zelenjavna pita, tagliete in solata.

mojezlato

Danes je bilo kosilo tudi za obiske:

juha z rezanci in , gobova juha,

pražen , ajdova kaša s papriko,

kraljevska zelenjava, popečene bučke,

pečena , pečena  reberca, pohani zrezki in zajček, govedina iz juhe,

zeljna solata, radič, kitajsko zelje in motovilec,

krofi (od moje sestrce)  in kremne rezine,

Balenka

Danes: ciganski zrezki in pražen krompir s čebulo,

jutri: zeljna juha z ajdovo kašo.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti