Danes dušeno kislo zelje, pečenica, rženo-pirin kruh. Hči pa nad pečenico ne bo navdušena bo pa piščančjo hrenovko ali kak naravno pečen zrezek purana.
Pa ena sladica, kar na pamet....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes dušeno kislo zelje, pečenica, rženo-pirin kruh. Hči pa nad pečenico ne bo navdušena bo pa piščančjo hrenovko ali kak naravno pečen zrezek purana.
Pa ena sladica, kar na pamet....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
SREDA:
Pražena jetrca s čebulo, kruh, zelena solata:

Pozdravček!
Sreda:Zelenjavna juha s cmočki,palačinke polnjene z gozdnimi sadeži...sedaj pa na kavico in čvek k prijateljici![]()
Mesnozelenjavna rižota in zelje s korenčkom v solati:

Danes sem jedla zunaj: juha z rezanci, piščančji zrezek v porovi omaki, pire krompir, radič in kitajsko zelje v solati.
msegovDanes pri meni, kurja juha ( baje zdravilna ), srdele po turško ( dragička, vprašaj Ognjič zakaj je po turško ) in po goginem navdihu, brez gozdnih sadežev, le jagode:
pire krompir, pohane bedrce iz velike trgovine (slastne in dišeče in kadeče), solata ![]()
Ponedeljek- mal praznično: pohani piščančji zrezki, francoska solata, rukola z mocarelo, višnjeva in čokoladna tortica ( kupljena, pa ne slaba)
Včeraj: sladko zelje s krompirjem, jabolčna pita
Danes: polnjene paprike, črn kruh,
jutri: praženo kislo zelje, ajdovi žganci
tabuDanes: enolončnica iz ohrovta in krompirja, kranjska klobasa, kruh in hiter jabolčni kolač.
lp
Danes: mesni sir , rižota z grahom in korenjem, zelena solata
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Miklavževi parkeljni

Čokoladni eklerji