Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes dušeno kislo zelje, pečenica, rženo-pirin kruh. Hči pa nad pečenico ne bo navdušena bo pa piščančjo hrenovko ali kak naravno pečen zrezek purana. 

Pa ena sladica, kar na pamet....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06. 2013 13:01

SREDA:

Pražena jetrca s čebulo, kruh, zelena solata:

Pozdravček!

Sreda:Zelenjavna juha s cmočki,palačinke polnjene z gozdnimi sadeži...sedaj pa na kavico in čvek k prijateljici

lp goga

Mesnozelenjavna rižota in zelje s korenčkom v solati:

rrr

Danes sem jedla zunaj: juha z rezanci, piščančji zrezek v porovi omaki, pire krompir, radič in kitajsko zelje v solati.

msegov

Danes pri meni, kurja juha ( baje zdravilna ), srdele po turško ( dragička, vprašaj Ognjič zakaj je po turško ) in po goginem navdihu, brez gozdnih sadežev, le jagode:

ežoj

pire krompir, pohane bedrce iz velike trgovine (slastne in dišeče in kadeče), solata 

Balenka

Ponedeljek- mal praznično: pohani piščančji zrezki, francoska solata, rukola z mocarelo, višnjeva in čokoladna tortica       ( kupljena, pa ne slaba)

Včeraj: sladko zelje s krompirjem, jabolčna pita

Danes: polnjene paprike, črn kruh,

jutri: praženo kislo zelje, ajdovi žganci

tabu

Danes: enolončnica iz  ohrovta  in  krompirja, kranjska klobasa, kruh in hiter jabolčni kolač.

lp

irenakr

Danes: mesni sir , rižota z grahom in korenjem, zelena solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti