Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri meni:

ežoj

mišzmoke je napisal/a:

Danes: včerajšnja jota (še vedno nedolžna ), na olju popečena polenta, rdeča pesa

in bitka za tri rogljičke

lp

mzm

mišzmoke: Kako naredite tele zanimive in slastne polentine knedle polnjene z sirom?!?!!? Tuhtam, pa tuhtam, pa nič ne spotuhtam. Morda prvo skuhate polento, nato pa preden se čisto ohladi dodate kakšen staran/trši sir in naredite kroglice? Nato pa samo še popečete na olju? Morda molim taco v pravilno smer?

ežoj:O slastnosti kosila raje ne bi, ker me lahko hitro spodnese...sploh ko so take dobrote pri meni na meniju ob obisku staršev, drugače pa se ubijam kot cvetožer
Dobro naštiman in všečen krožnik. Ste ga pokrpali iz dveh polovic, ali ga prinesli kot en soliden kos porcelana iz enega izmed vaših mnogih zanimivih potovanjih po J.Ameriki?

gogad: slastno in sline pod mojim stolom, ko gledam tale vaš štRUDlj. Sem danes ravno za zajtrk imel izvedbo bureka iz lokalne sarajevske gostilne, kjer ponujajo tudi takšnega skutinega z gozdnimi sadeži. Ravno tako slastno in verjamem da tudi tako dober je bil, kot vaš. A ne da se ne more skoraj nobena druga izvedba štrudla kosat z skutno gozdnim nadevom. Tile sadeži dajo EKSKLUZIVNOST in SVEŽINO štrudLJu. Všeč mi je da je rahlo kisel (no, v kolikor se ga ne pokopa pod sladkorjem oz. se ga da kilco v filo).
Skratka. PERFEKTNO!! Želim si, da bi prebivali v MBju, saj bi takoj prinesel VRČ KNEIPPA in nato bi ob dolgem klepetu zobala vaš slasten štrudeLJ 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 28. 2013 05:50

Včeraj telečji golaž in zelenjavni riž. 

Danes goveja juha s fritati. Za naprej pa še tuhtam, me mika pečen krompir, ko je že na forumu debata pa še Ežojeva slikica je naredila sline....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

@brando: Krožnik je iz mojih številnih potovanj v metropolo, kupljen je bil ( kolikor se spomnem ) v leclerku.

Danes:

Zna bit, da se mi meša! ( da jaz pijem sok in to javno obelodanim................ )

ežoj

ČETRTEK:

Dušeno kislo zelje, zabeljen krompir, krvavica:

Pozdravček!

ežoj je napisal/a:

@brando: Krožnik je iz mojih številnih potovanj v metropolo, kupljen je bil ( kolikor se spomnem ) v leclerku.

Danes:

Zna bit, da se mi meša! ( da jaz pijem sok in to javno obelodanim................ )

ežoj

hehehehe, pomaranče si iz žepa potegnil, a?

pri nas danes: špageti z morskimi sadeži za odrasla ter špageti z brokolijem za otroka + seveda solata za vse

Mamka Bršljanka

Sporočilo je spremenil(a) Mamka Bršljanka dne 28. 2013 15:09

Ežoj, če pa piše na soku, da je iz Brazilskih pomaranč.....

Mi pa danes poleg juhe z fritati, pečen krompir, pečen piščanček, telečji kotlet, jurčki v omaki, berivka, motovilec in čičerika. Sladica sacher rezine in smetana. 

Ja danes pa smo bili res lačni konkretne hrane. Za večerjo še kakšna palačinka - testo od jutranjega zajtrka.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 28. 2013 20:18

Danes: ligni na bazaro, kuhan krompir, zelena solati

breskva

Ostanki boranije,polnozrnat kuskus,kisle kumarice...potem pa za razvrat in odganjanje zime-tegla tistega božanskega Bounty sljadoleda

polarbear

pire krompir in špinača, za probo pa ena "tanova" prekajena 

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti