Danes pri meni:

Pasta iz ingverja in česna
Danes pri meni:
| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: včerajšnja jota (še vedno nedolžna in bitka za tri rogljičke lp
|
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Včeraj telečji golaž in zelenjavni riž.
Danes goveja juha s fritati. Za naprej pa še tuhtam, me mika pečen krompir, ko je že na forumu debata pa še Ežojeva slikica je naredila sline....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
@brando: Krožnik je iz mojih številnih potovanj v metropolo, kupljen je bil ( kolikor se spomnem ) v leclerku.
Danes:
Zna bit, da se mi meša! ( da jaz pijem sok in to javno obelodanim................ )
![]()
ČETRTEK:
Dušeno kislo zelje, zabeljen krompir, krvavica:

Pozdravček!
| ežoj je napisal/a: |
@brando: Krožnik je iz mojih številnih potovanj v metropolo, kupljen je bil ( kolikor se spomnem ) v leclerku. Danes: Zna bit, da se mi meša! ( da jaz pijem sok in to javno obelodanim................ )
|
hehehehe, pomaranče si iz žepa potegnil, a? ![]()
pri nas danes: špageti z morskimi sadeži za odrasla ter špageti z brokolijem za otroka + seveda solata za vse
Mamka Bršljanka
Ežoj, če pa piše na soku, da je iz Brazilskih pomaranč.....
Mi pa danes poleg juhe z fritati, pečen krompir, pečen piščanček, telečji kotlet, jurčki v omaki, berivka, motovilec in čičerika. Sladica sacher rezine in smetana.
Ja danes pa smo bili res lačni konkretne hrane. Za večerjo še kakšna palačinka - testo od jutranjega zajtrka.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: ligni na bazaro, kuhan krompir, zelena solati
Ostanki boranije,polnozrnat kuskus,kisle kumarice...potem pa za razvrat in odganjanje zime-tegla tistega božanskega Bounty sljadoleda![]()
pire krompir in špinača, za probo pa ena "tanova" prekajena ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Kitajski rezanci s piščancem