Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Oslič po dunajsko,francoska solata.Za sladico,hitra pita z jabolki ,makom in lešniki..

lp goga

Sporočilo je spremenil(a) gogad dne 01. 2013 18:12

goveji golaž, makarončki in polenta, zelena solata

Balenka

Trixi, piškotke počisti.

Danes: nekaj, čigar izvor imena še ni pojasnjen, še največ variant je v zvezi z javno hišo

finokjo v solati, pomaranče

lp

mzm

Torek: zelenjavna čorbica z rižem in sirova zloženka, ki pa nama ni bila preveč všeč. Mogoče ni bil ta prav sir in nasitna je. Tako, da sva bila bolj na čorbici.

Sreda: palačinke, za namazat pa domači marmeladi- ribezova in mešana, pa kakavov namaz.

Včeraj: pišč. ražnjiči, riž- rižota, motovilec z mešanim fižolom.

katti

Danes: hop v skrinjo in v shrambo. Skutni knedli s kakavovim namazom in svaljki iz istega testa. Omaka je skuhana z borovnicami, brusnicami, marelicami, vinčkom in sladkana z medom. V kozarcu pa še kisel vložen ribez.

Gogad danes sem se sankala v vašem koncu, uganeš kje?

katti

Danes: fižol z ješprenjčkom, tiramisu z jagodami

breskva

Danes,ješpren iz zmrzovalnika ,kranjska klobasa,stročji fižol,zenf(sem se potepala in to je bila hitra izbira)

Milži

katti je napisal/a:

Danes: hop v skrinjo in v shrambo. Skutni knedli s kakavovim namazom in svaljki iz istega testa. Omaka je skuhana z borovnicami, brusnicami, marelicami, vinčkom in sladkana z medom. V kozarcu pa še kisel vložen ribez.

Gogad danes sem se sankala v vašem koncu, uganeš kje?

katti

Katti,pod storžičem? :))

lp goga

Star Ljubelj Pri nas še v megli, pri vas pa na kvadrat.

Nočko.

katti

Pečen vitki som, krompirjeva solata.

Tinky Binky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti