Danes: Oslič po dunajsko,francoska solata.Za sladico,hitra pita z jabolki ,makom in lešniki..
lp goga
Danes: Oslič po dunajsko,francoska solata.Za sladico,hitra pita z jabolki ,makom in lešniki..
lp goga
goveji golaž, makarončki in polenta, zelena solata
BalenkaTrixi, piškotke počisti.
Danes: nekaj, čigar izvor imena še ni pojasnjen, še največ variant je v zvezi z javno hišo![]()
finokjo v solati, pomaranče
lp
mzm
Torek: zelenjavna čorbica z rižem in sirova zloženka, ki pa nama ni bila preveč všeč. Mogoče ni bil ta prav sir in nasitna je. Tako, da sva bila bolj na čorbici.
Sreda: palačinke, za namazat pa domači marmeladi- ribezova in mešana, pa kakavov namaz.
Včeraj: pišč. ražnjiči, riž- rižota, motovilec z mešanim fižolom.
Danes: hop v skrinjo in v shrambo. Skutni knedli s kakavovim namazom in svaljki iz istega testa. Omaka je skuhana z borovnicami, brusnicami, marelicami, vinčkom in sladkana z medom. V kozarcu pa še kisel vložen ribez.
Gogad danes sem se sankala v vašem koncu, uganeš kje?
Danes: fižol z ješprenjčkom, tiramisu z jagodami
Danes,ješpren iz zmrzovalnika ,kranjska klobasa,stročji fižol,zenf(sem se potepala in to je bila hitra izbira)
Milži| katti je napisal/a: |
Gogad danes sem se sankala v vašem koncu, uganeš kje?
|
Katti,pod storžičem? :))
lp gogaStar Ljubelj
Pri nas še v megli, pri vas pa
na kvadrat.
Nočko.
Pečen vitki som, krompirjeva solata.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Rezanci Barilla s slanino in gobami