Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes popečen file osliča, krompir v kosih in blitva, dišeča tržaška omaka in krhlji limone, bilo je preveč dobro. Ribice bi mogla večkrat pripravit, imam v mislih od danes naprej, je prijetna sprememba.

Jutri piščanec "Sezam, odpri se", špageti v omako z dodatkom fete + solata. Sladica bo. Izreden Orehov kolač z čokolado iz baze, pa jabolčni štrudel.

Lp

ursiii

V ponedeljek in torek je bil golaž ( en dan s kruhom, en dan s polento),

sredo je bil ocvrt sv. zrezek in solata,

četrtek je bil junk food - pomfri pečene perutke in solata,

petek  pa zelenjavna juhca.

tanjaj

katti je napisal/a:

Star Ljubelj Pri nas še v megli, pri vas pa na kvadrat.

Nočko.

katti

Super Katti...pri nas jih je ka nekaj za sankat....krasen sonček cel dan :)

lp goga

Piščanec v omaki, gratinirana cvetača, solata.

Tinky Binky

goveja juha z rezanci, pizza v več okusih, verjetno še solata (motovilec)

micogica

gogad je napisal/a:

Super Katti...pri nas jih je ka nekaj za sankat....krasen sonček cel dan :)
lp goga

Enx sem se izpod Storžiča, za drugje ne vem.

Kaneleoni iz palačink (če se tako pravilo reče), kitajsko zelje s toplim krompirjem.

katti

Katti, kako narediš tako lepe kanelone? Jaz sem jih vedno na koncu zaprla z zobotrebcem, tvoji pa so tako elegantno zaobljeni na koncu. A si jih ocvrla ali spekla v pečici?

Pr nas pa danes goveja juha z zdrobovimi žličniki, govedina iz juhe, pražen krompir, mehka solata, proti večeru pa še domača pizza.

JJ

Pri nas pa danes: goveja juha, ocvrta jajca po dunajsko, dušena zelenjava in omaka s smetano in topljenim sirom, za posladek flambirane banane s čokolado in sladoledom.

babka1951

Mogoče so zato taki, ker jih naredim tako, da zvijem tam eno tretjino, potem pa na obeh straneh zaviham robove not. In zrolam do konca. Preventivno , da ne bi sir ven stekel. Spnem z dvema zobotrebcema, paniram. Te na sliki so ocvrti.

Lep dan vsem in pestro nedeljo.

katti

Sporočilo je spremenil(a) katti dne 02. 2013 13:30

Aha na konceh jih spenjaš. Tale je iz skrinje, zobotrebec se tud vidi. Fotka bo verjetnop bolj v pomoč:

O babka tole bi tud men pasal.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti