Ežoj, na sliki se vidi, da je zrezek odlično pečen, jaz jem samo take zrezke, tisti, ki so še rožnati zame niso.
Trixi, oprosti, ker sem odgovarjala v tvojem imenu, pa še narobe.![]()
![]()
![]()
Ežoj, na sliki se vidi, da je zrezek odlično pečen, jaz jem samo take zrezke, tisti, ki so še rožnati zame niso.
Trixi, oprosti, ker sem odgovarjala v tvojem imenu, pa še narobe.![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavna juha, prosena kaša z jabolki po moje
| ežoj je napisal/a: | ||
katti: @dragička: ne, ni me čakalo v hladilniku. danes pri meni: a ne, da se na sliki ne vidi, da je zrezek prepečan ( kajti take slike, kjer bi se to poznalo, zagotovo ne bi objavil. *ebiga, kaj pa čem, če riž ni bil kuhan ).
|
| naor je napisal/a: |
Ežoj, na sliki se vidi, da je zrezek odlično pečen, jaz jem samo take zrezke, tisti, ki so še rožnati zame niso. Trixi, oprosti, ker sem odgovarjala v tvojem imenu, pa še narobe.
|
Ja prst je še v bolniški, za slike je tehnični vzrok.....
Ežoj dobrodošel ....![]()
Včeraj: juha z domačimi fritati, govedina iz juhe in krompir z ohrovtom

Danes: zelenjavna rižota in endivja ter radič

Danes:Piščančji ajmoht s knedlčki,iz jajca ,kisle smetane in moke(kar topili so se v ustih),vanilijev ,karamelni puding z gozdnimi sadeži..
juha z rezanci, rižota, solata
BalenkaDanes: nedolžna jota iz kisle repe, rogljički iz vsestranskega testa, polnjeni z domačim slivovim džemom
Navdušena sem nad tem testom in komaj čakam poletne zelenjave ![]()
Trixi, si probala direktno iz sporočila poslat, tako kot se svetuje v temi Vprašanja za jerneja?
lp
mzmKer mi pride maman na obisk za 2 dni, sem lahko izbiral kakšen košt bi imel ta 2 dni. Hvala maman![]()
![]()
DANES:
1. Popečena polenta z zelišči
2. Jetrca na čebuli
3. Podušena zelenjava kot priloga
4. Za mene še malo solate. Maman pa ne bo.
JUTRI:
1. Repa z jogurtovo kislo smetano
2. Pečenica
3. Tardeči (NAAAAJBOLJŠI) fIžolj ![]()
4.Soljat
SREDA:
Piščančja enolončnica s knedlčki:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Piščančja stegna z miso pasto