Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Čakam..............................................

rimljanka

Ežoj, če se pa do mene pripelješ, pa dobiš še topel pehtranov biskvit - sedaj sem začela skupaj znašat sestavine....torej, kar v avto .....

rrr

Evo, vsedem se v avto, grem se posladkat ( saj sem povabljen ), pa se spomnem, da že imam v zamrzovalniku zmrznjene cmoke. Seveda akcija:

Povabilo na posladek sprejet, oglasim se ob priliki.

Sedaj grem v čitalnico za lepo vreme, čaka me skrivnostni g, Quin .

ežoj
No, po navalu na Ežoja sodeč, je Kulinarika spet v polni postavi , grem na oddih. Mimgrede Ežoj, kako se že do tebe pride? Tam na križišču levo al desno? (zadnjič si ti vozil, pa še tema je bila, sem si eno figo zapomnila... japaja
Ežoj, kako bi napadla zdele tvojo jedilnico za lepo vreme z vsem tistim kar je na sliki.Sem prišla sestradana, ker sem pridno kosila in pometala in ...možek pa lepo pred TV ekranom, v hladilniku pa še filane paprike, ampak tolk pa tudi nisem lačna, da bi jih jedla..Grem kar spat oz. počivat. naor

Evo ravno sem dobila nove silikonske modelčke za tičino maso, pa nove jedilne barve. V reklami so obljubljali, da so taki k pravi, ajde, da vidimo, če mi je ratal...

jade

Viva Meier menjam silikonske jurčke, za tistele dobrote na slikici.

jade
Ej Jade,Jade, a se sploh zavedaš, kaj si nardila s to sliko? Če jo pokažem svojemu gobarju, nocoj ne bo nič spal.Torej jo bo videl jutri. Vseeno sem vesela zate.Najti takega jurčka je kot... Lahko me dopolnite, draga dekleta. naor
jutri: sataraš, kruh torek: testeninska solata kot samostojna jed (recept iz baze), schwarzwald mafini aby
ežoj je napisal/a:
A kdo ve kako teknejo  " ta pravi " kitajski zajtrki? Pa sploh ni res da kobilice strežejo za zajtrk. Dobiš jih ( menda ) hrustljivo zapečene zraven dunajskega zrezka. To bi bilo neki za onu s cvetličnim imenom. >Pa še enkrat mimgrede: kdaj pa pride female sea bear. ežoj
Grrrr, hudoba! female sea bear pride s svojega otoka proti koncu meseca...bi bil pa res že čas, da se po 6 tednih naveliča morja in morske hrane. Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti