Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kako je tebi lepo Ežoj.Še sam ne veš. naor

Danes telečja obara in koruzni žganci

andreja č.
Evo, ni še polnoč, lahko še kakšno rečem (kar sem prej pozabila): Rimljanka, ne samo, da so srčki na prtu, tudi poper je začel uporabljati ! Danes je mlaj , jutri bo spet vse pod kontrolo (ni pa nujno ) japaja
Komaj čakam, da bo polnoč in bo princ poljubil žabo ...pa da vidimo potem, če bodo še knjige na mizi, al bo peglezen in ostali gospodinjski pripomočki.... Ognjič

Kaj pa si dragička, imaš kuhinjo še zaprto? Se še nisi odmorila od odmora ?

Danes: filana paprika, pire krompir, zelena solata, pa qquruz za poobedek

Balenka

Tudi pri nas smo končno prišli do gob, tako sem jih včer en kozarček vložila in jih naredila za večrjoo z jajčkom.

Danes za kosilo bodo pa pohane marele, kus kus s curry-jem, paradižnik, in kumarična solata

katti

Danes: tople kumare in pečen krap.

rimljanka
Včeraj: goveja juha z ribano kašo, dunajski zrezki, pomfrit, kumarična solata Danes: špinača, pire krompir, hrenovke, borovnice s smetano Z gobami pa pri nas nimamo sreče.....bo treba na tržnico...
Cetrtek: pecena svinjska kraca, pire, zelenjava na maslu Petek: rostiljada Sobota: lasagna Nedelja: ostanki lasagne Ponedeljek: jetrca z veliko cebule, pire, solata Torek: svinjski zrezki po dunajsko, kruh, fizolova solata z jajci Sreda: polnjene bucke, pecen krompir, kasneje pa se palacinke z jagodno marmelado zvitorepka
jaz bi vas rad vprašal če poznate kakšno dobro gobovo omako saj sem nabral veliko gob vendar ne vem kakšno omako narediti prosim za recepte:::::::?????**** hvala že v naprej fkocjan2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti