Mango cheesecake brez peke
![]()
![]()
Ežoj pa ne mi rečt, da si tole jedel?
Danes: Pečen krompir, pečene bučke, pljučna pečenka, zeljnata solata.
| jade je napisal/a: |
Danes: Pečen krompir, pečene bučke, pljučna pečenka, zeljnata solata. jade |
Kaj nič gobe ne rastejo pri vas, jade?
Sploh ne grem v gozd gledat, smo se jih preobjedli, do drugega leta tud, če jih ne vidim več... ![]()
Ko sem videla jadejin post, sem pričakovala slikico, ne slikice jurčkov in lisičk
, ona pa pravi, da so se jih preobjedli, ne moreš verjamet. ![]()
Tole me malo spominja na tisto o lisici in grozdju.
Ne vem, ne vem!!!!!!!!
Jaz pa se gobove juhe (pa ne tiste iz vrečke) ne bi branila, da o tenstanih jurčkih ne govorim........
Balenka| jade je napisal/a: |
Sploh ne grem v gozd gledat, smo se jih preobjedli, do drugega leta tud, če jih ne vidim več...
|
Le pojdi, potem jih pridem pa jaz iskat............letos še nisem videla gobe v živo.
čevapčiči, pečen krompir in paradižnikova solata
BalenkaO gobice, kok bi jih blo fino nabirat. Bi bla že z 3 jurčki zadovoljna.
V četrtek, ko mi je po porovi juhici zmanjkalo idej, kaj bi še jedli, sem potem naredila pire krompir in špinačo (sprehod po vrtu), včeraj pa riž in hrenovke, paradižnik z mocarelo, zvečer smo se pa na ohcei najedli dobrot. Me je presenetila torta, ker ni bila klasičnih okusov, ampak se mi zdi, da spestulis (ne vem kako se napiše).
Danes pa spet kratek sprehod po vrtu- cvetačna juha, pečene piščančje repetničke in sir za žar, priloga bo pa krompirček in korenček s koprcem, na solato bomo danes pozabili.
Tole bo danes predelano in 3 lepi so že zmazani za kosilo!
Gobice,česen, petršilj in 2 jajci..mmmmmmmmm
polarbearKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Curry riž s tofujem