Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

polarbear je napisal/a:
Ahhhh.gobja konkurenca..;-))Res lepi in zdravi jurčki Jade!!Ker sem danes na šihtu zelo pozno malical(13.00) in to dober pasulj,bomo danes tole predelali v pisano solato za pozno kosilo..polarbear

O kakšni paradižniki. Se bo dalo dobit kaj semen za drugo leto?

Jaz nimam takih eksotov, ampak vseeno mogoče lahko menjava, če nimaš. Volovsko imam kot ti, iama še pelate, red pear-hruškice, marmade, rdeč in rumen češnjev. Sicer so češnjevi preveliki za češnjeve, tako, da ne vem kaj se jim letos dogaja.

Pri nas bo danes zelenjavna čorba, s povdarkom na cvetači,

včeraj pa še lanske vložene češpe in pečeni skutni štuklji.

katti

Ma Ognjič, vse je nekam čudno. Pri jade ni vic v tičini, vic je v barvah, dobila je nove barve in sedaj ustvarja gobe ( še lepše kot so v naravi ).

Glede japaje je tudi ku*c vse skupaj, pri meni je ni bilo najmanj dva dni, lahko, da še več, tolk se spomnem. Moj sloves po razvratnem življenju gre v maloro.

Za kosilo se odločim, mal bom pobrskal po gredi, če je kaj, imam še en kos buče, bom že kaj skombiniral. Najdem nekaj strokov stročjeg fižola ( od ene pomladanske neuspele setve: od enih petdeset rastlin, skalila so le tri-štiri semena ). OK, bom neredil kakšno čorbo, rabim še korenček. Enga izkopljem, tegale:

Če je pri nam korenje tako, lahko si mislite, kakšni so fanti iz naše vasi.

Skuham vse skupaj, se vsedem za mizo ( regica me budno opazuje ):

a ja, še regica:

Jedilnica in kuhinja za lepo vreme, prt za vsak dan.

ežoj

A, tak prt, s srčki je pri tebi za vsak dan??? Jej, jej, jej....

Vidim pa, da kruha ne pečeš več doma.......................................

rimljanka

No, saj sem vedela, jade. Kar dobro je založena tale vaša hosta, ni kaj.Gobe, gobice, gobice....

pečen zajček, kuskus, zelena solata, rolada

Balenka
Ajooooj, Ežoj!!!!!!! Dej nehi že enkrat blefirat! Kakšna regica neki! To sem jaz, Japaja, v oficielni marostarski uniformi!!!! Ve se, kaj je potrebno storiti, da se spremenimo v princeske in prince (in cesarične in cesarjeviče! A tiste tvoje kontemplacije niso nič zalegle?! Boš samo jambral, kako grejo kraljestva k vragu?! Dej lupčka, pa boš videl kraljestvo!!) Tko da, ne mu verjet kar se tiče razvrata! (Sicer na to temo lahko kaj več porečejo starejše - po stažu - kulinaričarke) japaja
Po moje razvrat šele na vrsto pride...se mi zdi, da še ni Kamo sutra do konca preštudiral Ognjič
Slutim da bo mel Ežoj v bližnji prihodnosti žabje krake za kosilo..;-)) KAtti sa semena paradajza imaš ZS. Zame pa danes grenadirmarš kot se za pravega zasavčana spodobi! Brez slikic ker sem danes nekak lenuhast.. polarbear
heej ti, a ne veš, da ežoj ne je svojih prijateljev??? In prijateljic Sicer pa zna biti, da sta iz iste vasi doma Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 10. 2010 16:16
Eh, Ognjič, najprej je treba Kamo danas preštudirat, a veš. Ker prehitevat se ne splača (pol maš samo zaćetek in konec, vmes pa nič. Tisto vmes je pa glih najbolj važn). Polarbear, pa ne vsega pojest, no. Kraki, če so dolgi, so tut za gledat, ne sam za glodat japaja
Okej, jutr me ne bo, obljubim. japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti