Polarbear, mal ti zavidam tole škatlo, eh, pa kaj mi škatla, tisto kar je v njej, je zakon. Nebeško lepi, jih kar voham.![]()
. A najraje bi se
,sam ne bo nič pomagalo. Škodaaaaaaaaaa!

Bolj enostavno in poceni ne gre
Polarbear, mal ti zavidam tole škatlo, eh, pa kaj mi škatla, tisto kar je v njej, je zakon. Nebeško lepi, jih kar voham.![]()
. A najraje bi se
,sam ne bo nič pomagalo. Škodaaaaaaaaaa!
Jade, sam ti tole poglej, pa da ne bi šla v hosto. Ne morem verjet!![]()
polarbear dobrodošel na kulinariko! A si ti kje doma v bližini jade?
Danes pri meni ( poletna jedilnica temporary open ):

to za naor, da ne reče, da sem kostno juho zatajil in:

Tolk korenja, paprike in paradajza tudi ni zdravo, pa kaj čem, moram jest, tudi večkrat na dan.
A kdo ve kako teknejo " ta pravi " kitajski zajtrki? Pa sploh ni res da kobilice strežejo za zajtrk. Dobiš jih ( menda ) hrustljivo zapečene zraven dunajskega zrezka. To bi bilo neki za onu s cvetličnim imenom.
Pa mimgrede, a se je morda jade še enkrat prijavila na kulinariko pod kakšnim polarnim imenom.
Pa še enkrat mimgrede: kdaj pa pride female sea bear.
Pa še enkrat mimgrede: cukr mi je čist padel, bom mogel kaj ukrepat ( čeprav mi se sedaj nič ne ljubi ).
ežoj
Viva MeierEh japaja, sem že mislil, da je moje semantičko raziskovanje ( matr, skor bom dohitel eno mojo prijateljico, po uporabi tujk ) besede sardina ( sardela ) ostalo neopaženo.
Drugač, s kostnim mozgom jaz izdatno uporabljam hren, tako, da ne čutim potrebo po popru.
ežojMatr Viva, ti pa provociraš, veš, da bi takoj prišel!
ežoježoj, če si zadovoljen s pehtranovo potico in polžki z meto, si vabljen!
Ej rim., pazi kaj pišeš, saj veš: vsedem se v avto in sem v petnajstih minutah pri tebi. Če spijem še kakšen kozarec vina, še prej .
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Kruhove kroglice