Čevap zvitki

enostavni zvitki za prigrizek k pivu

Čevap zvitki
    mesne jedi: mešano meso
  • ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
  • 1 ura 15 minut 1 ura 15 min
  •  
  • Zanimivosti

Sestavine

Količina: za 4 do 8 oseb

listnato testo

čevapčiči

sir

origano

kečap

Postopek

Poljubno razvaljamo listnato testo in vanj zavijemo po en čevapčič, dodamo sir, origano, poljubno kečap, zavijemo, pečemo pri 180 stopinjah pol ure.


Opombe

Se že v naprej opravičujem ljubiteljem žara in čevapčičev, ker na čuden način izrabljam to edinstveno jed, drugače pa je odlično. Čevapčiče smo tudi že spanirali in ocvrli=FENOMENALNO.

Predlogi za vino

Več predlogov

  • pošljite po emailu

Mnenja o receptu

lollypop  

kuha že od: 16.1.2011

Št. objav: 175

Objavljeno 17.2.2011 ob 11:52

Neglede na to ali sem nova ali ne, vi niste. Če sem na novo včlanjena tudi ne pomeni, da sem šele sedaj izvedela za tale portal in da moja kuharska kariera nima že dolge kilometrine. Tale forum je namenjen komentiranju receptov. Zzak, ker recepte izbiraš na podlagi mnenj, bi potemtakem res lahko vedel, da če že drugo in tretje mnenje komentirata sestavine recepta, vse skupaj ne zveni ravno najbolj privlačno. Kakšna se tebi, hedonist, zdi moja kariera na forumu, mi je pa popolnoma vseeno. Preizkusila sem že milijon receptov, so bili dobri, med njimi pa tudi malo slabši (za moj okus), Vas pa vse tri izzivam, da preizkusite tale recept natanko tako kot ga je napisal avtor, ga ocenite, potem pa bodo vaši komentarji in mnenja o menjavi sestavin prisrčno dobrodošli vsem, tudi meni. Sama namreč menim, da se lahko okus in kombinacijo sestavin komentira šele, ko se jed dejansko poskusi. Toliko o tem iz moje strani, več bom komentirala šele, ko čevap zvitke dejansko naredim.

s0ncek*  

kuha že od: 23.4.2007

Št. objav: 1191

Objavljeno 17.2.2011 ob 12:30

lollypop, kaj pa, če meni kečap sploh ni všeč in ga ne uporabljam? A to lahko napišem?

In, ne, ne bom ga preizkusila, ne z "izvirnimi" sestavinami, ne s kakimi drugimi. Čevapčiči so čevapčiči. In namakanje te dobrote v kečap - ne, hvala.

hedonist  

kuha že od: 26.6.2008

Št. objav: 5048

Objavljeno 17.2.2011 ob 12:42

Vsemu temu ni kaj dodati Lollypop z milijon preizkušenimi recepti. No že trditev je malo tako tako in se je ne splača komentirati. Vendar, v eni sapi trdiš, da je "tale forum namenjen komentiranju receptov " vendar nam trem to ne dovoliš. Torej, ti lahko, mi pa ne. No seveda to tako ne gre in zato se moje domneve, da si eno prepirljivo in tečno bitje, zdijo še bolj na mestu.

Lejla13  

kuha že od: 21.1.2008

Št. objav: 390

Objavljeno 18.2.2011 ob 13:07

Hedonist, meni se pa ne zdi, da bi lolypop napisala kaj takšnega, da bi izpadla kot prepirljivo in tečno bitje, v mnogočem se celo strinjam z njo. Ali pa dolga kilometrina na kulinariki nekaterim daje pravico, da so včasih lahko prav grdo nesramni.

sonic  

kuha že od: 1.3.2006

Št. objav: 319

Objavljeno 18.2.2011 ob 13:38

To je debata za forum, ne za komentiranje odličnega recepta. Stop.

zzak1977  

kuha že od: 31.7.2009

Št. objav: 2193

Objavljeno 18.2.2011 ob 18:18

Če je to odličen recept, kakšen je potem slab recept? Očitno so dovoljene samo pozitivne kritike. Uporabniku Sarabande, na primer, nisem napisal niti ene graje in mislim da je niti ne bom, tudi pripombe mislim da ne, kakor tudi še nekaterim pisalcem receptov, tako da to veliko pove o tem ali nekateri samo grajamo in pljuvamo. Pohvale v smislu "odličen recept!" so pa sploh nekoristne.

Žal se bo zgodilo le to da bodo uporabniki kot je hedonist, enostavno nehali komentirati stvari, kar je velika izguba za forum in tipično slovensko, da se takoj napade človeka ki reče bobu bob.

sonic  

kuha že od: 1.3.2006

Št. objav: 319

Objavljeno 18.2.2011 ob 19:01

Žalosten

Daleč od tega, da bi bilo treba vse hvalit. Samo razpredat pri receptu o tem, če se naj recepti kritizirajo ali hvalijo, pa ni prav. O tem se lahko pogovarjamo na forumu.

No super. Zdaj sem se pri smetenju komentarjev o receptu pridružil še sam. :/

nola  

kuha že od: 25.1.2006

Št. objav: 3112

Objavljeno 18.2.2011 ob 21:10

Tole pa vsekakor ni zelo nedolžna zadeva.

General1983 se je predstavil kot nekoliko naiven in nepreviden kuhar, ki je jed naslovil tako, kot jo pač je.

Seveda je v resnici dobro vedel, da bo tak naslov jedi na nekatere člane deloval tako, kot bi zapisal, da predlaga peko ali cvrtje njihovih - nevarna radirka - .

Sklepali naj bi, da je vzrok njegove lahkomiselnosti mladost - če bi bil vsaj general1953 ali tam okoli, bi bil bolj previden in bi predlagal peko ali cvrtje mletega mesa z dodatkom česna, soli in popra in ne bi imenoval kultne jedi. Po vsej verjetnosti bi bilo vse v redu.

Mogoče bi se kdo čisto rutinsko spotaknil ob kečap, pa kakšna nola bi se spakovala ob kupljenem listnatem testu in vsi zdravojedci bi bolj ali manj tiho trpeli ob omembi cvrtja, potem pa bi vsi

pozabili na afero.

Bojim se, da je bila to le taktična poteza in da nam prekanjeni strateg pripravlja še kakšen atentat - samo malo poglejte na fronto goveje juhe.

general1983  

kuha že od: 4.12.2010

Št. objav: 12

Objavljeno 21.2.2011 ob 13:18

Zelo vesel

Hehe,Vsa čast vsem in en prav lep pozdrav.hvala za komentarje

Za pošiljanje mnenj je potreben vpis ali prijava!

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti

Pošlji prijatelju
Ocenite recept
Ocene recepta
Zraven tekne
Vinski kotiček
Naročeni ste na nova mnenja
Ko bo nekdo napisal novo mnenje k temu receptu, boste o tem dobili e-mail obvestilo (le enkrat, dokler ne odprete spet tega recepta). Na naročanje se lahko odjavite na samem receptu ali pa iz beležke.