Pecivo iz bučk
Ejjjjjjjj, Lastovkaaaaa, sam ne jokaaat, lepo prosim
, bodi pokončen mož jeklen
, takšne imamo rade ![]()
.
Sej si čist OK, pa tudi je fajn, da včasih kakšen "frker" nastane tu, drugače bi bilo preveč dolgočasno.
OgnjičNo, končno si "guknil" eno osnovnih ugotovitev - ne le ti, nihče ne more vseh zadovoljit. Morda še dodam, da vsi tudi nismo vsem povšeči, ampak dokler si pustimo dihat in izbirat, je za vse dovolj prostora, kajne?
Mamamia
mamamia| Blog.Lastovka je napisal/a: |
| Me veseli Jade, da ti je super. Me veseli, da vam je večini všeč. in vsem se prav lepo zahvaljujem za pohvale in lepe besede Upam pa, da tole razlagam zadnjič: Tistim, ki me imajo za nestrpnega, zamerljivega, napadalnega in oh-in-sploh slabega naj povem, da sem se vandelini opravičil še po zasebnem sporočilu. In če ostajam v njihovih očeh še naprej bad guy, naj se zgodi to-nikakor ne želim nikomur vsiljevati karkoli. http://www.vecer.com/blog/lastovka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Pad Thai s piščancem