Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Kyara,
meni vlečeno testo ne dela težave, večkrat sem poskusil naredit baklavo iz " lastnega " vlečenega testa in inikoli bil zadovoljen ( menda se mora mal posušit, preden daš naslednjo plast ), pol mi je nekdo vsetoval da uporabim kupljeno in od takrat delam zmeraj tako.
ežojena mš,
pogledal slikice O.K. Sedaj na delo in slikaj, pa kar korajžno, pa če pogledaš slike stane r. ne izgubit voljo, ampak stisni zobe ( tako kot jaz ) in si povej : saj tudi jaz znam.
jass,
jaz nalašč delam na mizi z ultrapasom, ker se mi najhitreje in najboljše očisti, pa še vlečeno testo delam brez prta ( kar mi je včasih žal, ko moram naredit " zavitek " s kakšnim bolj vlažnim filom, težko ga je zvit, posebej če je tenko izvlečeno ). Pa hvala za čestitke, čeprav vas rahlo ne razumem: a vam se bolj dopadejo slikice ( ki po moje niti niso bog ve kaj, čeprav se vidi za kaj gre, tisto tihožitje sem posnel menda dvajsetkrat, na različne načine, pa nikoli zadovoljen s kompozicijo, če je kdo z občutkom za umetnost, morda bi znal svetovati ), ali pa imate radi baklave ( pa se jih doma ne upate delat, ker baje redijo, kar sploh ni res
). Pa mi je ratala klobasa od stavka, kakšna bi lahko na tem stavku naredila doktorat z dokazovanjem, da je več napak kot črk .
ežoj
Ej Reca,
tista SIBINA črna reč je gemaj, vsaj tako SIBA reče, jaz sem vsepovsod brskal po buklah pa nikjer ne najdem takega imena, pol ostane, da mu verjamem, meni se zdi, da sem na tistem srečanju jaz največ spil tistega gemaja, če se spomneš , na našem koncu ga je zmanjkalo in jaz sem večkrat prišel na vaš konec, da mal " natankam ", meni je zelo pasalo, z baklavami pa mislim da ne bi šlo skupaj ( pa sem mal pogledal posnetke s srečanja, pa ne pošinem katera si ti.
ena mš,
pregledal slikice, jaz nisem ravno zaljubljenc televizije tako da mi slikica oliver ne pomeni veliko, mal bolj natančno napiši kaj je, pa lahko mal posnameš po fazah izdelave, če hočeš bit nazorna, le da moraš vnaprej planirat ( pa mi je le stopilo v glavo tole slikanje, že nasvete talam ). Drugač, pri eni sliki imaš napako: olive bi mogle bit črne
( nekaj dni nazaj so jih imeli v leclecu, skoraj tako dobre kot etine ).
O, Reca sedaj pa vem , sem mislil da si sedela na drugem koncu mize, tam kje je bila kuharca in katjuška ( ki je pred kratkim rodila, naj ji(m ) bo srečno )( pa si se zmotila, Migla je sedela na tvoji levi ), levo od Migle, naproti meni je bila elaphus. Kadar sem v Ljubljani je Leclerc moja redna postaja, predvsem zaradi rib.
lp
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Sadne rezine s slivami