Špageti karbonara
ena mš,
greš na stran http://www.moj-album.com, in slediš navodilom ( se mi zdi, izbereš uporabniško ime, ustvariš si svojo polico z albumi, v spodnje okence vpiši želeno uporabniško ime, tako nekako, poskusi, slike moraš imeti v računalniku )
lp
ežojKo smo že glih pri baklava, tole ni klasična baklava ampak višnjeva baklava po receptu od Dragičke ![]()
Kuharca37 in tejča: vesel sem, da ste zadovoljne z rezultatom ( baklavo ).
galja, kot vidiš da se naredit, kar veselo na delo.
tejča, pripomnil bi da je to normalno, da se je vsa tekočina vpila, če je na dnu pekača še tekočine, recimo za nekaj milimetrov je to normalno, ni ti treba povečevat količino plivke ( edino če se je čist vse vpilo ).
Ena mš: povej kje lahko vidimo kakšno slikico.
Stana r.: višnjeva baklava ( po sliki sodeč so višnje vložene ) je čudovita, ne dvomim, da tudi okusna. Pri tem je problem ( pri meni ), zaradi sadja se mora pojest najdalj naslednji dan. Ko moji pridejo na obisk, to je ponavadi kosilo ali večerja in so tako siti, da večkrat sladice niti povohat ne morejo ( morda spremenim sistem in jim določim koliko naj pojejo, a ne da dam na mizo, pa si vsak sam naloži kolikor mu paše ( sam se hecam )).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti karbonara

Curry riž s tofujem