Vprašanje za jerneja (administratorja)

Ojla!

Ali mi lahko kdo pomaga? Naredila sem album in se ga ne vidi. Če gledam pod profil,albuma ni. Če pogledam pa pod Moja beležka,album je.

hvala lepa

nejcanja

nejcanja

Oj!

Sem že pogruntala.

Hvala lepa

pozdravček

nejcanja

Ti bom jaz skušala pomagat...ko daš vse slike v album je  na vrhu blokec uredi album...imaš opis albuma, to je da v nekaj besedah opišeš svoj album, potem v katero kategorijo uvrščaš svoj album, kljukico ne pozabi pri objavi in če dovoliš komentarje pod albumom.Potem pritisni na spremeni podatke o albumu.Ko boš dodajala nove slike v album narediš ta postopek ponovno..vedno pri novem vnosu.Upam, da ti je to v pomoč.

Vrtejbenka

Pomoč rabim.  Nikakor ne najdem receptov v angleščini. A mi prosim kdo pomaga in prilima link, stran iščem že vsaj pol ure in je ne najdem.  Hvala, hvala in hvala za pomoč.   

Vanja

Mogoče potrebuješ tole?

http://www.kulinarika.net/ENGLISH/cook.asp

Felicita

Felicita, hvala. :)

Vanja

Joj, to ima samo še spominsko vrednost ;-)

O, super, Jernej - zdaj lahko k receptom oziroma jedem predlagamo tudi vina

Blanchy

Ojla,

mene pa zanima, zakaj na čveku v klepetalnici ne morem pripopat več smeškov zaporedoma - lahko prilepim enega in potem moram vedno znova pritisnit na tisti loparček in dodajat enega po enega?? Upam, da je vprašanje dost razumljivo napisano.

Hvala!

rrr

Nima vprašanja Jernej, rad bi samo pohvalil včerajšnjo oddajo o začetku računalniškega opismenovanja pri nas in seveda tvoj nastop v njej. Nisem vedel, da imaš tako bogato PC preteklost :) super in čestitke :)

hedonist

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti