Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Punce, danes pa sem Emila videla v Ljubljani na polikliniki v živo. Z možem sva peljala mojega očeta na kontrolo, pa sta prišla z Gašperjem na pregled. Gašper se je močno zaletel v mojega moža, pa se niti opravičil ni.Tako, da je pri meni dobil minus. Moram pa povedat, da je Emil zelo prijazen. Z ljudmi v čakalnici je prijazno pokramljal, ko so ga le ti opazili in ogovorili. Bil pa je takoj na vrsti za pregled, mi smo pa z mojim očetom čakali štiri ure .Zdajle pa grem gledat bar v živo, da vidim če se kaj pametnega dogaja. Če bo karkoli zanimivega, pa vam poročam. Naj povem še to, da je njihovo stanovanje grozno razmetano in lahko bi bolj pazili kako puščajo stvari naokoli. Izgleda, kot bi padla atomska bomba. LP! fakin712
lahko bi jim kdo iz kulinarike predlagal kakšno bolj užitno hrano, od tiste, ki si jo pripravljajo. sem opazila, da jedo samo fast food varianto. pppp
neee, nazadnje so si pripravili filane paprike, pire krompir in bučke...izgledalo je zelo okusno... jessy6
saj se vidi da imajo špelo zraven...sem slišala da baje špela največkrat prpravlja obroke... lovebeyba
Tud js sem to slišala...Drugač pa naj povem,da je bil moj brat v sredo v baru,pa je reku, da v tako štalo ne stopi več!!!Povsod svinjarija,cene navite,bar sam pa čist navadn kafič-čist drugač baje,kot pa zgleda na tv! ela
Atina pridem, če mi ta čas čuvaš moja dva živahneža . jade
Moja hči ga gleda,tako da tudi sama gdaj pokukam in to kar vidim mi ni niti malo všeč .Ja saj vem da je tema za tiste ki ga radi gledajo,pa vendar ,nisem staromodna ampak tole je pa res za koz.....t. V torek sem gledala odajo preverjeni,kjer je bila tema bar šlo pa se je nekaj v zvezi seksa ogabno,čeprav je to nekaj naravnega ampak preko kamer ,da te vidi vsak sramota. Tako sedaj me pa kar grajajte....... Bogomira Bogomira
Joj, ne morem verjet, da je šel Gašper ven, čeprav sem po tihem navijala za Tino. Ampak, ko so povedali, da je en dobil 13000, drugi pa 21000 glasov, sem bila 100%, da gre Tina vn. Pa ni bilo tako. Brezveze, zajebali so Bar s tem, ko so uvedli tele skupine...ker v drugi skupini sta vsaj 2 kandidata, ki bi si zaslužla it domov že...zdavnaj...eh jessy6
Meni je tudi Gašperja žal, čeprav sem po drugi strani vesela, da je končno ostala notri pripadnica nežnega spola...všeč mi je tudi, da je dobil nagrado tedna, tako mu bo odhod malce lažji. Sem pa imela občutek, da bo notri ostala Tina, ker so se ljudem fantje, po moje, malce zamerili s temi njihovimi spletkami. Kaj pa mislite o Bojani...mislim, da je tako tiha voda, ki.... LP katjushka
Bogomira je napisal/a:
Moja hči ga gleda,tako da tudi sama gdaj pokukam in to kar vidim mi ni niti malo všeč .Ja saj vem da je tema za tiste ki ga radi gledajo,pa vendar ,nisem staromodna ampak tole je pa res za koz.....t. V torek sem gledala odajo preverjeni,kjer je bila tema bar šlo pa se je nekaj v zvezi seksa ogabno,čeprav je to nekaj naravnega ampak preko kamer ,da te vidi vsak sramota. Tako sedaj me pa kar grajajte....... Bogomira
Ne bom nič grajala, ampak bi pa usmerila na drug forum... http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7704 LP katjushka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti